• BIST 9645.02
  • Altın 2429.254
  • Dolar 32.552
  • Euro 34.8813
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 19 °C
  • İzmir 25 °C

Göksel: “Şer Odakları Hedeflerine Ulaşamayacak”

Göksel: “Şer Odakları Hedeflerine Ulaşamayacak”
AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel, Ankara-Kızılay'daki bombalı terör saldırısını kınayarak, "Şiddetin hedefi, geleceğimiz, birlik ve beraberliğimiz,...

AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel, Ankara-Kızılay'daki bombalı terör saldırısını kınayarak, "Şiddetin hedefi, geleceğimiz, birlik ve beraberliğimiz, kardeşliğimiz ve Türkiye'nin istikrarıdır. Ancak şer odakları, bu hedeflerine asla ulaşamayacaklardır" dedi.

AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel, 13 Mart 2016 Pazar Günü akşam saatlerinde Ankara-Kızılay'da düzenlenen bombalı terör saldırısına ilişkin açıklamalarda bulundu. AK Parti Samsun İl Başkanı Göksel, "Birliğimizi ve bütünlüğümüzü bozmaya yönelik menfur saldırıyı şiddetle kınıyor; saldırı sonucu hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralı vatandaşlarımıza da acil şifalar diliyoruz. Milletimizin başı sağ olsun" diye konuştu.

"BİR OLMALIYIZ, DİRİ OLMALIYIZ"

Terör örgütlerinin saldırıları karşısında birlik ve beraberlik vurgusu yapan Göksel, "Geleceğimizi, halkımızı, inancımızı ve ülkemizin bölünmez bütünlüğünü hedef alan zor günlerden geçiyoruz. Önceki gün Ankara'da terör örgütü ya da örgütleri tarafından, Ankara-Kızılay'da menfur bir saldırı gerçekleştirilmiştir. Masum insanlara yönelik yapılan bu hain saldırıyı şiddetle kınıyoruz. Ancak bilinmelidir ki, milletimiz, terör örgütleri ve şer odaklarının umduğu hedeflere ulaşmasına asla izin vermeyecektir. Bizim siyasetimiz de çabamız da bu yöndedir. Kim olursa olsun, Türkiye'nin teröre karşı kararlı, dik ve dirayetli duruşunun karşısında duramayacaktır. Terörizm, terör örgütleri ve teröristlerle olan kararlı mücadelemiz, bunların kökü kazınıncaya kadar sürecektir. Devletimiz, gerekli imkânlarını ve gücünü, terör örgütleri ve teröristlerle mücadele için kullanmaya devam edecektir. Bu kararlılığımız da sürmeye devam edecek. Bilinmelidir ki, kardeşliğimizi ve bütünlüğümüzü hedef alan bu menfur saldırılarda birlik ve beraberliğimizi, dayanışma ruhumuzu diri tutmalıyız. Hiçbir terör saldırısının ya da teröristin huzurumuzu bozmasına izin vermeyeceğiz. Terör örgütleri ve şer odakları; ülkemizin güvenliği için mücadele veren askerimizle, polisimizle yaptığı mücadeleyi kaybettikçe masum halkı hedef almaktadır. Bu hain saldırılar karşısında milletimiz daha çok kenetlenmeli ve sonuna kadar dirayetli olmalıdır. Milletimizin başı sağ olsun" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim