• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 16 °C

Gökhan Töre ve Hakan Çalhanoğlu yan yana!

Gökhan Töre ve Hakan Çalhanoğlu yan yana!
Hollanda ile oynayacağı 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası grup eleme maçı için bugün Almanya'da kampa giren A Milli Futbol Takımı, ilk çalışmasını kamp yaptığı otelde gerçekleştirdi.

Hollanda ile oynayacağı 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası grup eleme maçı için bugün Almanya'da kampa giren A Milli Futbol Takımı, ilk çalışmasını kamp yaptığı otelde gerçekleştirdi.

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim yönetiminde TSİ 17.30'da basına kapalı olarak gerçekleştirilen antrenmanda oyuncular ısınmanın ardından iki gruba ayrıldı. Dün müsabaka oynayan futbolcular rejenerasyon çalışması ve stretching ile antrenmanı tamamlarken, diğer oyuncular ise önce eğitsel oyun oynadı, ardından sırasıyla sınırlı alanda 3'erli jokerli ve 4'e 4 jokerli çift kale dar alan oyunu oynandı. Rejenerasyon koşusu ve stretching ile bu grubun çalışması da sona erdi.

Hafif sakatlıkları bulunan (yumuşak doku travması, zorlamaya bağlı ağrı vb. olan Burak Yılmaz, Selçuk İnan, Hakan Balta, Mehmet Topal, Ersan Gülüm ve Serdar Aziz takımdan ayrı olarak fizyoterapist eşliğinde çalıştı.

A Milli Takım, Hollanda maçının hazırlıklarını yarın TSİ 17.30'da kamp otelinde yapacağı antrenmanla sürdürecek.

Gökhan Töre ve Hakan Çalhanoğlu yanyana

A Milli Takım'ı sarsan "silah çekme" olayının taraflarından Hakan Çalhanoğlu ve Gökhan Töre, Almanya kampında yanyana geldi. İkilinin antrenmanın büyük bölümünde yanyana durdukları dikkatlerden kaçmadı.

"Geçmişe sünger çekelim" diyerek buzları eriten Hakan Çalhanoğlu, Fatih Terim'in ardından Gökhan Töre ile de tüm sorunları çözdü. Hakan Çalhanoğlu, uzun süre sonra katıldığı milli takım kampında arkadaşları tarafından sıcak şekilde karşılanırken Gökhan ile de resmen barıştı. Hakan, idmanda sık sık Gökhan ile yan yana gelip sıcak bir görüntü çizdi.

Milli takımda Gökhan Gönül sevinci

Fenerbahçe- Beşiktaş derbisinde sakatlığı nedeni ile son dakikada forma giyemeyen Gökhan Gönül, dün Türkiye A Milli takımı ile akşam antrenmanına katıldı. Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'in önceki gece sakatlığını öğrendiğinde üzüldüğü Gökhan'ın yapılan muayenelerde gayet iyi durumda çıkması tüm A Milli takım teknik heyetini sevindirdi. Gökhan Gönül, dün akşam Almanya'da basına kapalı yapılan çalışmanın tamamında yer aldı.

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim