• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 27 °C
  • İzmir 22 °C

Girişimcilik Kursuna Katıldı Kendi İşyerini Açtı

Girişimcilik Kursuna Katıldı Kendi İşyerini Açtı
Yunusemre Belediyesi ve KOSGEB işbirliğiyle düzenlenen girişimcilik kurslarına katılarak sertifika alan bir kursiyer daha kendi işyerini açmanın mutluluğunu...

Yunusemre Belediyesi ve KOSGEB işbirliğiyle düzenlenen girişimcilik kurslarına katılarak sertifika alan bir kursiyer daha kendi işyerini açmanın mutluluğunu yaşadı.

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, belediyenin KOSGEB işbirliğiyle girişimcilik faaliyetlerinin arttırılması için gerçekleştirilen kurslara katılarak sertifika alan Özdem Yenidoğan ile ortağı Hüseyin Demirel'in işyerinin açılışını gerçekleştirdi.

Yunusemre'de KOSGEB desteği ile açılan işyerlerine bir yenisi daha eklendi. Manisa Organize Sanayi Bölgesi'nde faaliyete geçen Renotech Özel Servis'in açılışı Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Belediye Başkan Yardımcısı İdris Avşar ve davetliler tarafından yapıldı.

HEM EĞİTİM HEM SERMAYE DESTEĞİ VERİLİYOR

Açılışta konuşan Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, "KOSGEB ile Yunusemre Belediyemiz işbirliğinde girişimci arkadaşlarımıza sertifikalarını daha önceden vermiştik. Şimdi de bu girişimcilik kurslarımızda başarılı olan bir kardeşimizin daha işyerinin açılışı gerçekleştirmiş olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Girişimci ruhuna sahip olan bütün vatandaşlarımızı bu kurslarımıza katılmaya davet ediyorum. Çünkü artık ekonomisi sürekli büyüyen bir ülkeye sahibiz. Bunun yanı sıra ilçemizin de büyümesi ve güçlenmesi gerekiyor. İnsanlarımız daha çok üretim yaparak daha çok istihdam sağlamak için uğraşıyorlar. İlçemizde ihracat sayısı arttıkça, çalışan sayımız da buna paralel olarak artıyor. İşyeri kurmak isteyen girişimcilerimize hem eğitim desteği hem de sermaye desteği veriliyor. Bu sayede girişimcilerimiz de bu özgüveni kazanarak kendi işyerlerinin sahibi oluyorlar. Bu özgüveni kazanarak işyeri açan kardeşlerimize hayırlı kazançlar diliyorum" dedi.

Yapılan konuşmanın ardından açılış kurdelesini kesen Başkan Çerçi, işyerini gezerek yapılacak işlemler hakkında bilgi aldı.

Girişimcilik Kursuna Katıldı Kendi İşyerini Açtı

Girişimcilik Kursuna Katıldı Kendi İşyerini Açtı

Girişimcilik Kursuna Katıldı Kendi İşyerini Açtı

Girişimcilik Kursuna Katıldı Kendi İşyerini Açtı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim