• BIST 9091.07
  • Altın 2324.75
  • Dolar 32.3712
  • Euro 34.9966
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 25 °C

Girişimci Adayları Sertifikalarını Aldı

Girişimci Adayları Sertifikalarını Aldı
Biga Ticaret ve Sanayi Odası, İŞKUR ve KOSGEB işbirliği ile 21-30 Aralık 2015 tarihleri arasında Biga'da yedincisi düzenlenen Uygulamalı girişimcilik eğitimini...

Biga Ticaret ve Sanayi Odası, İŞKUR ve KOSGEB işbirliği ile 21-30 Aralık 2015 tarihleri arasında Biga'da yedincisi düzenlenen Uygulamalı girişimcilik eğitimini başarıyla bitiren girişimci adaylarına belgeleri törenle verildi.

Törene Biga Kaymakamı Gökhan Görgülüarslan, Biga Belediye Başkanı İsmail Işık, Çanakkale Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Ali Çalışkan, KOSGEB Çanakkale Müdürü Yusuf Harbi, SGK İl Müdürü Basri Tümsek, Biga OSB Müdürü Mustafa Yalçın, İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Vekili Mustafa Yıldırım, Biga Ziraat Odası Başkanı Beytullah Elmacı, Biga Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İbrahim Mutur, Biga Lokantacılar ve Köfteciler Esnaf Odası Başkanı Emin Aktaş, Biga Kahveciler Esnaf Odası Başkanı Ahmet Ünal, Biga Kent Konseyi Başkanı Sedat Şahin, Biga TSO Meclis Başkanı Eşref Temiz, Biga TSO Yönetim Kurulu Başkanı Şadan Doğan, oda yönetim kurulu ve meclis üyeleri ile girişimci adayları ve basın mensupları katıldı.

Biga Belediyesi Toplantı Salonu'nda gerçekleşen programda konuşma yapan Biga TSO Yönetim Kurulu üyesi Hasan Beypazarlı,24 kursiyerin mezun olduğu yedincisi düzenlenen Uygulamalı girişimcilik eğitimi ile bölgede girişimciliğin yaygınlaştırılması çalışmaları kapsamında yeni işyerlerinin açılmasına ve yeni istihdam alanları oluşmasına katkı sağladıklarını söyledi. Eğitimlere katılan girişimcilerin yalnızca kendilerine değil, ülke ekonomisine de katkı sağlayacaklarını belirten Beypazarlı, "On gün boyunca eğitimci Sadık Vural ile birlikte bu eğitimi en iyi şekilde sürdürerek, eğitim sonunda sertifika almaya hak kazandınız. Eğitimleri başarıyla tamamladığınız ve yeni iş fikirlerinizi hayata geçirdiğiniz taktirde 50 bin lira hibe ve 100 bin liraya kadar sıfır faizli kredi desteği sizleri bekliyor" diye konuştu.

Biga Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şadan Doğan'da Oda olarak girişimcilik eğitimi programına önem verdiklerini bu kapsamda bugüne kadar yaklaşık 160 kursiyere sertifikalarını verdiklerini ifade etti. Doğan, "Şehrimizin ekonomik, sosyal ve kültürel gelişiminin hızlanması ve rekabet gücünün artması Biga TSO olarak öncelikli görevlerimiz arasındadır. Bu amaç doğrultusunda yapılacak çalışmalarda, girişimcilere her zaman çok ihtiyacımız vardır. Girişimci, yeni bir ürünü veya hizmeti, hayal gücü sayesinde kafasında oluşturabilen ve bu fikri uygulayabilecek cesaret ve beceriye sahip olan kişidir. Elinize geçen bu fırsatı çok iyi değerlendirerek, hem kendiniz hem de ilçemiz için katma değer oluşturacak işler başaracağınıza inancımız tamdır" diye konuştu. KOSGEB Çanakkale Müdürü Yusuf Harbi, İŞKUR Çanakkale Müdürü Ali Çalışkan, Biga Belediye Başkanı İsmail Işık ve Biga Kaymakamı Gökhan Görgülüarslan'ın konuşmalarının ardından Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi'ni başarıyla tamamlayan kursiyerlere sertifikaları verildi.

Girişimci Adayları Sertifikalarını Aldı

Girişimci Adayları Sertifikalarını Aldı

Girişimci Adayları Sertifikalarını Aldı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim