• BIST 9450.8
  • Altın 2494.844
  • Dolar 32.5924
  • Euro 34.7836
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 20 °C

Genç Sporculara Başkan Pekdaş Dopingi

Genç Sporculara Başkan Pekdaş Dopingi
Konak Belediyesi'nin açtığı ücretsiz spor okullarında kurs gören öğrencilerle buluşan Başkan Sema Pekdaş, geleceğin aydınlık toplumunun sağlıklı...

Konak Belediyesi'nin açtığı ücretsiz spor okullarında kurs gören öğrencilerle buluşan Başkan Sema Pekdaş, geleceğin aydınlık toplumunun sağlıklı ve çağdaş bireylerle oluşacağını söyledi.

Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş, Toros Spor Tesisleri'nde eğitim gören minik sporculara moral ziyareti yaptı. Gültepe ve çevre semtlerdeki okullardan gelen öğrencilerin ücretsiz spor eğitimi aldığı tesisi gezen Başkan Pekdaş, spor müdürlüğü yetkilileri ve antrenörlerden çalışmalar hakkında bilgi aldı. Uzman eğitmenler gözetiminde spor yapma imkanı bulan öğrencilerle buluşan Pekdaş, antrenman öncesi minik sporcularla bol bol sohbet etti. Ziyaret karşısında heyecanlarını ve mutluluklarını gizleyemeyen çocuklar da, büyük coşkuyla karşıladıkları Başkan Pekdaş'a sevgilerini sarılarak gösterdi. Konak Belediyesi olarak ilçenin farklı noktalarına açtıkları spor okullarıyla 3 bine yakın çocuğa ücretsiz spor yapma imkanı sunduklarını dile getiren Pekdaş, geleceğin aydınlık toplumunun sağlıklı ve çağdaş bireylerle oluşacağını ifade etti. Spor yapma alışkanlığının küçük yaşlardan itibaren edinilmesinin önemine vurgu yapan Başkan Pekdaş, "Gençlerimiz, çocuklarımız bizim için önemli çünkü onlar bizim geleceğimiz. Gelecekte nasıl bir toplum olacağımızı, nasıl bir toplumda yaşayacağımızı da çocuklarımıza verdiğimiz hizmet, önem ve değer gösterecek" dedi.

Pekdaş, "Spor, hele hele takım sporları çocukların sağlıklı olmasının yanında disiplinli olmasını da öğreten bir alan. Bir arada iş yapma, birbiri ile uyum içinde bir işi sonuçlandırabilme becerisini kazandırıyor. Bu anlamıyla spor yapmak, takım sporlarıyla uğraşmak, disiplinli bir yaşama sahip olmaları açısından önemli. Spor yapmak da çocukluktan alınan bilinçle kültürle devam eden bir şey" diye konuştu. Başkan Pekdaş, ziyaret sonunda Toros Spor Tesisleri'nde eğitim gören sporcularla hatıra fotoğrafı da çektirdi.

Genç Sporculara Başkan Pekdaş Dopingi

Genç Sporculara Başkan Pekdaş Dopingi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim