• BIST 9431.86
  • Altın 2495.274
  • Dolar 32.5958
  • Euro 34.7814
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 20 °C

Genç Kadının Boğazını Kesen Katil Zanlısı Evde Para Aramış

Genç Kadının Boğazını Kesen Katil Zanlısı Evde Para Aramış
İzmir'in Bornova ilçesinde, evinde boğazı kesilmiş şekilde bulunan 4 aylık evli kadının katil zanlısı adliyeye sevk edildi.

İzmir'in Bornova ilçesinde, evinde boğazı kesilmiş şekilde bulunan 4 aylık evli kadının katil zanlısı adliyeye sevk edildi. Kadının halasının kızıyla evli olan katil zanlısının, geç kadını öldürdükten sonra ise evde bir süre para aradığı ortaya çıktı.

Edinilen bilgiye göre olay, Çamdibi semti 5126 sokak numara 34'teki apartmanda meydana geldi. Bir firmada elektrikçi olarak çalışan Efe ?en (26), sabah işe gitmek için evden çıktı. Eşi Duygu Şen'e (26) telefonla ulaşamayan Efe Şen, aynı apartmanda oturduğu anne ve babasına eşine bakması için telefon açtı. Efe ?en'in anne ve babası bir kat yukarıda oturan gelinleri Duygu Şen'e ulaşmak için kapıya defalarca çaldı ancak kapıyı açan olmadı. Eve gelen Efe Şen, çilingir yardımıyla kapıyı açtırdı. İçeri giren yakınları, Duygu Şen'i kanlar içinde boğazının bir kısmı kesilmiş ve boğazına bıçak saplı halde buldu. Genç kızı o halde gören yakınları ise sinir krizi geçirdi. Durumun bildirilmesi ile olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaptığı kontrolde kadının hayatını kaybettiğini belirledi.

KATİL OLAY YERİNE TEKRAR GELMİŞ

Harekete geçen polis ekipleri, yaptığı soruşturma sonrasında olaydan iki gün önce misafirliğe geldikleri öğrenilen ve cinayetin ardından mahalleye gelen İsmail B.'yi ifadesini almak için emniyete götürdü. Emniyette çelişkili ifadeler veren İsmail B. suçunu itiraf etti. Dün sabah saatlerinde Duygu Şen'in kapısını çalarak konuşmak için içeri giren İsmail B. sıkıntılarının olduğunu ve bir miktar borç para istediğini söylediğini belirtti. İsmail B.'nin sıkıntılarından arkadaşı olan eşinin kendisine bahsetmediğini ve aramak istediğini söyleyen Duygu Şen ile tartışmaya başladı. Boğazını sıktıktan sonra yere düşen Duygu Şen, başına yastıkla bastıran İsmail B. genç kadının daha sonra bıçağı boğazına batırdığını itiraf etti. Cinayetin ardından olay yerine yeni haberi olmuş gibi gelen ve polis tarafından alınan İsmail B. işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi.

İŞE GİDİYORMUŞ GİBİ HER SABAH ÇIKIYORMUŞ

Cinayetle ilgili ise yeni ayrıntılar ortaya çıktı. 7 ay önce Duygu Şen'in halasının kızı Ö.B. ile evlenen İsmail B.'nin bilgisayar teknikeri olarak çalıştığı işten 6 ay önce ayrıldığı ortaya çıktı. Evliliğinin kötüye gitmesinden korktuğu için eşine bir şey anlatmayan ve işe başladığını söyleyen İsmail B.'nin her sabah işe gidiyormuş gibi evden çıktığı, yakınlarından borç para alıp kendi takılarını da bozdurarak eşine maaş alıyormuş gibi davrandığı belirlendi. Katil zanlısının, olay günü bir internet kafede sosyal medyadan eşiyle yazıştığı ve daha sonra bir şey olmamış gibi mahalleye tekrar geldiği polis tarafından tespit edildi. Genç kadının komşuları da olay günü evden çıkan hırsız olduğunu düşündükleri bir kişi gördükleri polise aktardı. Polis verilen bilgilerle İsmail B.'nin eşgali ise uyuştu. Cinayetin ardından İsmail B.'nin evde para aradığı ve bulamadığı da iddia edildi. Ekiplerin evde yaptığı incelemede ise zanlının birçok yerde parmak izinin bulunduğu saptandı.

Genç Kadının Boğazını Kesen Katil Zanlısı Evde Para Aramış

Genç Kadının Boğazını Kesen Katil Zanlısı Evde Para Aramış

Genç Kadının Boğazını Kesen Katil Zanlısı Evde Para Aramış

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim