• BIST 9079.97
  • Altın 2301.842
  • Dolar 32.3299
  • Euro 35.1048
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 25 °C

Gazipaşa Ortaokulu Velilerle Eğitimde İş Birliğine Gitti

Gazipaşa Ortaokulu Velilerle Eğitimde İş Birliğine Gitti
Aydın Gazipaşa Ortaokulu çocukların başarısı için velilerle işbirliğine gitti.

Aydın Gazipaşa Ortaokulu çocukların başarısı için velilerle işbirliğine gitti. Okul Müdürü Nadir Coşkun, çocuklar için en iyi eğitimin iyi örnek olmakla başladığını belirterek "Çocuklarımızın iyi olmasını istiyorsak önce kendimiz iyi olmalıyız. Sadece tavsiye ve nasihat eden veli değil iyi örnek olan veliler olursak çocuklarımız da iyi olacaktır" dedi.

Okulda yaklaşık 3 ay önce göreve başlayan Okul Müdürü Nadir Coşkun, geçmişi önemli başarılarla dolu Aydın Gazipaşa Ortaokulu'nun geleceğin yöneticilerini ve ülkeye yön verecek gençlerini yetiştirmek için çabaladığını belirterek başarı için öğretmen veli işbirliğinin şart olduğunu söyledi. Slayt eşliğinde velilere yönelik gerçekleştirilen eğitimlerde hem okul hem de öğrencilerin durum değerlendirmesinin yapıldığı toplantıda Okul Müdürü Nadir Coşkun, günümüz çocuklarının hayata başlarken internet, bilgisayar ve dijital alemle başladığını belirterek adete bilgisayar çağının yaşandığı günümüzde insani değerlerin unutulmasından dert yanarak bunda da en büyük sorumluluğun büyüklerde olduğunu söyledi.

"SANAL ALEMDEKİ SOSYALLİK DEĞİL GERÇEK HAYATTAKİ SOSYALLİĞE ÖNEM VERMELİYİZ"

Bilgisayar ve teknolojiye kesinlikle karşı olmadıklarını ancak kontrolsüz olarak kullanılan internet ve bilgisayarın çocuklara faydadan çok zarar getirdiğinin bilinmesini isteyen Okul Müdürü Nadir Coşkun velilere hitaben yaptığı konuşmada "Maalesef dijital alemde çok sosyal olan çocuklarımız eve gelen misafire "Hoş geldin" diyemeyecek kadar asosyal olmaya başladı. Bu nedenle çocuklarımız sınırsız bir internet ve bilgisayar kullanmamalı. Bilgisayarların ekranı mutlaka sizin de sürekli görüş alanınızda olmalı. Bu şekilde olursa internet ve bilgisayardan gerçekten faydalanabiliriz" diyerek Türk Eğitim sisteminde var olan "Eğitim-Öğretim" ifadesine dikkat çekti. Eğitimin öğretimden önce geldiğini kaydeden Okul Müdürü Coşkun, "Önce eğitimi verirsek gençlerimizi gendi geleceği ve benliğini öğretirsek öğretim kendiliğinden olacaktır. Bu nedenle eğitimin Aileden başlayacağını inanarak gençlerimizi hep birlikte geleceğe hazırlamalıyız" diyerek velilerin öğrencilere iyi örnek olmasını istedi.

Gazipaşa Ortaokulu Velilerle Eğitimde İş Birliğine Gitti

Gazipaşa Ortaokulu Velilerle Eğitimde İş Birliğine Gitti

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim