• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 11 °C
  • İzmir 14 °C

Gaziemir Gençlik Süper Amatör'de şampiyon oldu

Gaziemir Gençlik Süper Amatör'de şampiyon oldu
İzmir Süper Amatör Lig B Grubu'nda mücadele eden Gaziemir Gençlik Spor Kulübü 26 haftalık maraton sonunda 61 puanla 2015-2016 sezonunun şampiyonu oldu.

İzmir Süper Amatör Lig B Grubu'nda mücadele eden Gaziemir Gençlik Spor Kulübü 26 haftalık maraton sonunda 61 puanla 2015-2016 sezonunun şampiyonu oldu. İlk kez şampiyonlukla bir üst lige çıkan takım şampiyonluk kupalarını taraftarıyla kaldırdı, kente bayram havası yaşattı.

İzmir Süper Amatör Lig B Grubu'nda mücadele eden Gaziemir Gençlik Spor Kulübü rakiplerini geride bırakarak şampiyon oldu. 26 hafta süren ligi 61 puanla tamamlayan Gaziemir Gençlik Spor Kulübü, 2015-2016 sezonu şampiyonluk kupasının sahibi oldu. Şampiyonluğunu ilan eden futbol takımı bir üst lig olan Bölgesel Amatör Lig'e yükseldi.

Gaziemir Gençlik Spor Kulübü, şampiyonluk kazanarak bir üst lige yükselen ilk Gaziemir takımı olarak tarihe geçti. Futbolcular şampiyonluk kupasını kentin tarihi meydanı Abdullah Arda Meydanı'nda Gaziemir Kaymakamı Yaşar Dönmez, Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol, Kulüp Başkanı Hakan Süvari, yöneticiler ve taraftarlarıyla birlikte havaya kaldırdı. Alanı dolduran Gaziemirliler futbolcularla birlikte şampiyonluğu doyasıya kutladı.

"Türkiye'nin en yaşanılır, en modern kenti Gaziemir'e şampiyonluk sevincini yaşattığınız için teşekkür ediyorum" diyerek futbol takımını kutlayan Kaymakam Yaşar Dönmez, "Şampiyon takımımıza hep birlikte sahip çıkmalıyız." diye konuştu.

Spora büyük önem verdiğinin ve bu alanda önemli yatırımlar yaptığının altını çizen Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol ise "Spor dostluk, barış, kardeşliktir. Bugün buradaki tablo da bunun en güzel örneği. Bu yüzden her kes takımımıza, spora sahip çıkmalı, gençlerimize destek vermeli. Şampiyonluk duygusunu kentimize yaşatan sporcularımıza, teknik ekibe, kulüp başkanı ve yönetime teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

Büyük emek harcayarak, tüm zorlukları aşarak şampiyon olduklarının altını çizen Gaziemir Gençlik Spor Kulübü Başkanı Hakan Süvari ise "Gaziemir'in ilk şampiyon takımı olmanın mutluluğunu ve gururunu yaşıyoruz." dedi.

Cihan

Gaziemir Gençlik Süper Amatör'de şampiyon oldu

Gaziemir Gençlik Süper Amatör'de şampiyon oldu

Gaziemir Gençlik Süper Amatör'de şampiyon oldu

Gaziemir Gençlik Süper Amatör'de şampiyon oldu

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim