• BIST 9075.66
  • Altın 2300.653
  • Dolar 32.3186
  • Euro 35.0795
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 25 °C

Gazetecilik Başarı Ödülleri Yarışması Sonuçları Açıklandı

Gazetecilik Başarı Ödülleri Yarışması Sonuçları Açıklandı
Kastamonu Gazeteciler Cemiyeti (KGC) tarafından düzenlenen "Gazetecilik Başarı Ödülleri Yarışması" sonuçları açıklandı.

Kastamonu Gazeteciler Cemiyeti (KGC) tarafından düzenlenen "Gazetecilik Başarı Ödülleri Yarışması" sonuçları açıklandı.

Sonuçları açıklayan KGC Başkanı Erkan Yılmaz, toplam 7 dalda düzenlenen yarışmada 9 gazetecinin ödüle layık görüldüğünü bildirdi.

KGC'nin "Gazetecilik Başarı Ödülleri Yarışması"na gönderilen eserler, Cemiyet hizmet binasında biraraya gelen Jüri tarafından değerlendirildi. Eserler tek tek incelendi. Jüri, değerlendirme sonucunda başarı ve mansiyon ödülü kazanan eserleri belirledi.

KGC Başkanı Erkan Yılmaz, yarışmaya eser göndererek katılım sağlayan tüm meslektaşlarına teşekkür etti. Yılmaz, "Meslektaşlarımızın yoğun emek harcayarak ortaya çıkarmış oldukları eserlerin hepsi şüphesiz birbirinden değerlidir. Derecelendirme ise yarışmanın bir gereğidir. Bu düşüncelerle tüm meslektaşlarıma yarışmaya göstermiş oldukları ilgiden dolayı teşekkür ediyor ve meslek yaşamlarında başarılar diliyorum. Dereceye giren eser sahibi meslektaşlarımı kutluyorum" dedi.

HÜSNÜ AÇIKSÖZ BÜYÜK ÖDÜLÜ, ARAÇ'TAN ABDULLAH SAVAŞ'IN OLDU

7 dalda düzenlenen yarışmanın yanı sıra Hüsnü Açıksöz Büyük Ödülü ve Basın Hizmet Ödülleri de vereceklerini kaydeden Başkan Yılmaz, "Yönetim Kurulumuz ve akabinde Jürimiz, Hüsnü Açıksöz Büyük Ödülü'nün Kastamonu basınına uzun yıllar önemli katkılar sunan Araç Haber Gazetesi Sahibi Gazi Abdullah Savaş'a verilmesini uygun görmüştür. Her yıl üç kişiye verilecek olan Basın Hizmet Ödüllerimiz ise, yaptıkları haberlerle Kastamonu adını tüm Türkiye'ye duyuran Anadolu Ajansı Temsilcisi Yusuf Çelik, İhlas Haber Ajansı Temsilcisi Vedat İkizoğlu ve Doğan Haber Ajansı Temsilcisi Gürkan Yılmaz'a verilmesi kararı alınmıştır. Meslektaşlarımıza hizmetlerinden dolayı bir kez daha teşekkürlerimizi iletir, bundan sonra ki yaşamlarında sağlıklı ve mutlu günler dileriz" diye konuştu.

Yarışmada dereceye giren gazeteciler şöyle oluştu: "Haber Genel Dalı: Kazım Bolat, Araştırma-İnceleme Dalı: Cebrail Keleş, Röportaj: Fatma Bölükbaş, Köşe Yazısı: Mustafa Afacan, En İyi Haber Fotoğrafı: Bilal Kahyaoğlu, Genel Mizampaj: Dilek İğdirli, İrem Yasemin Savaş (Mansiyon), Spor Mizampaj: Ceyhun Hüseyinoğlu"

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim