• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 17 °C

Garanti İlaçlama İle Periyodik İlaçlama Sistemine Geçin!

Garanti İlaçlama İle Periyodik İlaçlama Sistemine Geçin!
Günümüzde artık pek çok kurumsal firma, ev ve iş yerleri, kamu ve özel alanlar haşere ve kemirgenlerden korunmak için yaşam alanlarını ilaçlama hizmeti alarak koruma altına alıyor. İlaçlama uygulamalarında uzmanların da önerdiği gibi “Periyodik İlaçlama”

 

Günümüzde artık pek çok kurumsal firma, ev ve iş yerleri, kamu ve özel alanlar haşere ve kemirgenlerden korunmak için yaşam alanlarını ilaçlama hizmeti alarak koruma altına alıyor. İlaçlama uygulamalarında uzmanların da önerdiği gibi “Periyodik İlaçlama” Hayat kurtarıyor. Garanti böcek ilaçlama ile periyodik ilaçlama sistemine geçin ve haşerelerle mücadele konusunda işinizi şansa bırakmayın.

Periyodik İlaçlama Nedir?

Periyodik ilaçlama; ilaçlama uygulamalarının belli aralıklarla bir rutine bağlanması anlamına gelmektedir. Bu gün ilaçlama firmasına bağlı olarak periyodik ilaçlama uygulamalarına geçen, Hastane, Okul, Otel, Yurt, Şantiye, Fırın, Lokanta, Seracılık, Park Ve Bahçeler, Toplu Taşıma Araçları, Avm’ler, Otoparklar, Otobüs Terminalleri, Fabrika, Havaalanı gibi yerler, çok uzun bir süre önce periyodik ilaçlamanın faydasını görerek, dört mevsim boyunca ilaçlama hizmetlerinden faydalanarak yaşam alanlarını garantiye almış oldular.  

Periyodik İlaçlama Nasıl Yapılır?

Diyelim ki bir işletme sahibisiniz, yazın ve ilkbahar aylarında türeyen haşerelere karşı ilaçlama uygulamalarından faydalandınız, ancak işletmenizde bazı olumsuz koşullar nedeniyle haşere ve kemirgenler yine nüksetti. Bu duruma karşı hazırlığınızda yok. İşte tam da bu noktada periyodik ilaçlamaya ihtiyacınız olduğunu unutmayın. İşletmeniz hijyenik olabilir, ancak haşereleri işletmenize kolayca yeniden yer edinebileceklerini unutmayınız. Nasıl mı?

  • Haşereler dışarıdan satın almış olduğunuz bir eşyanın içinden veya eşyanın üstünde yer edinerek mekanınıza girme olasılığı yüksektir. 
  • Haşereler, açık unutulan kapı pencerelerden kolaylıkla içeri girebilirler.
  • İşletme yapınızın, mimarisi ve hasarlar haşereler için yeni kaplar demektir. Böcek ve fare türleri, çatlak ve döküntüler arasından kolaylıkla işletmenize girebilirler.
  • Haşereler, nemli, rutubetli ve küflü alanları çok severler. Dört mevsim boyunca karşılaşabileceğiniz, banyo, tuvalet ve mutfak lavabolarında haşereler yer edinerek üreme evrelerine geçebilirler.

Periyodik ilaçlama ile yılın belli aylarında ya da haşerelerin yoğunluğuna bağlı olarak her ay veya her hafta ilaçlama yapmanız mümkündür. Aldığınız bu önlem ve tedbirler sayesinde yaşam alanlarınızda rahat bir nefes alabilirsiniz.  Garanti ilaçlama şirketi, kurulduğu günden bu yana yaklaşık 20 yılı geride bırakan ilaçlama şirketi, Sağlık Bakanlığı tarafından onaylı olup, TSE kalite standartlarına uygundur. Tesirli ve etkili ilaçlarla hizmet veren Garanti İlaçlama şirketi 7/24 arayarak garantili ve ekonomik fiyat paketleri ile ilaçlama hizmeti alabilirsiniz. Periyodik ilaçlama paketlerini yılın dört mevsiminde uygulamak ve uygun fiyatlara satın almak için ilaçlama şirketi ile irtibat kurabilirsiniz.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim