• BIST 8980.39
  • Altın 2284.818
  • Dolar 32.3279
  • Euro 35.0498
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 16 °C
  • İzmir 22 °C

Galatasaray'da Ali Dürüst depremi

Galatasaray'da Ali Dürüst depremi
Galatasaray'da Ali Dürüst, Mayıs ayında yapılacak seçimde hiçbir adayın listesine girmeyecek. Başkan Yardımcısı Abdürrahim Albayrak'ın da Dürüst ile aynı düşüncede olduğu iddia edildi.

Sarı-kırmızılı kulüpte 23 Mayıs’ta yapılacak seçimde başkanlığa adaylığını koyan başkan yardımcısı Dursun Özbek’in, “Onunla kim çalışmak istemez!” diyerek yola birlikte devam etmek istediğini açıkça ifade ettiği Ali Dürüst “Yokum” dedi.

Galatasaray'da ilginç gerçek: 3 gün bilmecesi!

Habertürk Gazetesi'nde yer alan habere göre; "Odaklanmamız gereken takımı şampiyon yapmak" diyen Futbol A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Ali Dürüst’ün, sezon sonunda “Benden buraya kadar” sözleriyle noktayı koyacağı öğrenildi. Henüz resmi bir açıklama yapmayan ancak kararlı olan Dürüst, daha önce başkan adayı olmayacağını da dile getirmişti. Dürüst’ün, hiçbir adayın listesinde yer almayacağı ve kendi işlerine yoğunlaşacağı bildirildi.

HAVAYI BOZMAK İSTEMİYOR

Yeni dönemde kim seçilirse seçilsin Futbol A.Ş.’deki görevini bırakmakta kararlı olan Dürüst, Başkan Yardımcısı Dursun Özbek’in “Birlikte çalışalım” ısrarına rağmen devam etmeyi düşünmüyor.

Dürüst’ün şu an tek isteğinin, Hamza Hamzaoğlu ve öğrencilerinin kalan 8 haftada tüm maçlarını kazanarak şampiyonluğa ulaşmaları olduğu, görevinin sonuna kadar da bu konuda açıklama yapmayarak takımın etkilenmesini engellemeye çalışacağı ifade edildi.

Başarılı yönetici, önceki hafta yapılan yönetim kurulu toplantısında “Benimle misiniz?” sorusunu soran Özbek’e cevap olarak “Bunları konuşmak için çok erken. Takımın şampiyonluğuna konsantre olmalıyız” diyerek endişesini dile getirmişti. Ancak Özbek daha sonra yaptığı açıklamada takımın bu süreçten etkilenmeyeceğini iddia etmişti.

ALBAYRAK DA LİSTEYE GİRMEYEBİLİR

Kulislerde başkan adayı Dursun Özbek’in çalışmak istediği bir başka isim olan başkan yardımcısı Abdurrahim Albayrak’ın da tıpkı Ali Dürüst gibi bırakabileceği konuşulmaya başlandı.

Duygun Yarsuvat döneminde Dürüst’ü Futbol A.Ş.’nin başına geçmesi için ikna eden isimlerden biri olan Albayrak’ın, Dürüst’ün yeni dönemde çalışmayı düşünmemesi nedeniyle kararsız kaldığı, Özbek’in kendisini listesine çok istemesine karşın henüz net bir yanıt vermediği öğrenildi.

Dürüst ile aynı şekilde düşünen ve takımın şampiyonluk yolunda bu durumdan etkilenmesinden endişe duyan Albayrak’ın, kesin kararını önümüzdeki günlerde açıklaması bekleniyor.

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim