• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 22 °C

Galatasaray yönetimi Soma'da

Galatasaray yönetimi Soma'da
Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Ünal Aysal Manisa Soma'ya yardım eli uzattı.

AYSAL VE SARIGÜL SÖZCÜ’YE KONUŞTU
Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, yönetim kuruluyla birlikte geldiği Soma’da Sözcü kameralarına özel olarak açıklamalarda bulundu;
“Vallahi bizim Soma’nın ilişkimiz eskiye dayanıyor. Tabi ki bu seferki ziyaretimiz son derece üzücü. Hepimiz bir acıyı paylaşıyoruz. Bugün gerekli olduğu kadar döneceğim ve akşam da İstanbul’a döneceğim.”

fdm-009.jpg

SOMA’YA YENİDEN GELECEĞİZ”
Yönetim kurulu üyesi Emir Sarıgül de Soma’da gözlemler yapacaklarını ve İstanbul’a dönünce gerekli çalışmalarını yaptıktan sonra yeniden geri döneceklerini belirtti.
Sarıgül, Sözcü mikrofonuna şu ifadeleri kullandı;
“Önce ulusumuzun başı sağolsun… Biz burada Galatasaray Kulübü’nün sadece spor kulübü olmadığını gösteriyoruz. Van’da olduğu gibi burada da halkımıza yardım ediyoruz. Yönetim Kurulu ile birlikte Soma’dayız… Bir kuru gıda, bir de sıvı gıda içeren 2 TIR’ımızla geldik. Bütün spor kulüpleri aktif olmalıyız. Kulüpler sadece sportif amaçlarla anılmaması lazım. Biz bu tip olaylarda formalarımızı bir kenara bırakıp, ay-yıldızın altında birleşmeliyiz. Bizim buraya gelmekteki en büyük amacımız, burada neler yapılabilir diye araştırıp bunun raporunu çıkarmak. Bu sadece ilk ve ufak bir adım… Soma’ya yeniden geleceğiz. Bütün kulüpler olarak sorumluluk üstlenmeli, ümit ediyorum ki bizden sonra da tüm spor kulüpleri büyük özveri gösterecektir.”
Tüm Türkiye’yi yasa boğan ve boğazlarımıza yumruk gibi oturan Soma’daki facia ülkeyi birbirine kenetlendirdi. Galatasaray, Beşiktaş, Fenerbahçe ve diğer tüm kulüpler ateş düşen Soma’ya yardımda bulunuyor ve bulunacak…
İlk adımı sarı-kırmızılı kulüp gerçekleştiriyor. Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal ve yönetim kurulu üyeleri de Soma’ya gelerek acılı ailelere taziye ziyaretinde bulunuyor.
Öte yandan Emir Sarıgül önderliğinde 2 TIR su, çorba ve kuru gıda Soma’daki afet bölgesine gitti.

kamyon400.jpg

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim