• BIST 9079.97
  • Altın 2308.523
  • Dolar 32.3143
  • Euro 35.0465
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 17 °C
  • İzmir 19 °C

Galatasaray-Başakşehir maçını spor yazarları yorumladı

Galatasaray-Başakşehir maçını spor yazarları yorumladı
Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında Galatasaray'ın Türk Telekom Stadı'nda Medipol Başakşehir'i 2-1 mağlup ederek şampiyonluğunu ilan ettiği karşılaşmayı spor yazarları yorumladı.

Bahadır Çokişler (Sözcü): En yakın takipçisi olan Başakşehir ile girdiği kıyasıya bir mücadele sonunda 8 puan geriden gelerek şampiyonluğu kazandılar. Bu şampiyonluğu gelmesinde birçok etken olduğunu biliyoruz. Başta Fatih Terim olmak üzere futbolcuların akıttığı teri ve emeği alkışlamak gerekiyor.

Yasin Yıldırım (Sözcü): Sekiz puan gelip bitime bir hafta kala şampiyon olmak kolay iş değildi. Yola ikna edilmişlerle değil, inananlarla çıkmayı tercih eden Fatih Terim, inananlarla çıkılan yolda engellerin aşılacağını da göstermiş oldu.

Mehmet Demirkol (Fanatik): Dramatik anları fazla, stresi büyük bir maçtı. Stresi avantaja çevirmeyi iyi bilen kazandı. Galatasaray stresten aksiyon çıkardı, Başakşehir ise uyuşukluk. 7 hafta öncenin 8 puan öndeki takımı değil dağılmış düşmeyi garantilemiş bir takım gibiydi Başakşehir.

Serdar Ali Çelikler (Habertürk): Başta annem olmak üzere G.Saray taraftarlarının tümünü, camiasını, Fatih Terim ve ekibini elbette oyuncu grubunu da tebrik ederim. Elbette Mustafa Cengiz ve yönetimi de alkışlanmayı ve tebriği hak ediyor. Suyu bulandıran ve "Konuşursam yer yerinden oynar"dan başka bir şey söyleyemeyen ve "yapacağım" dediği açıklamayı yapamayacak olan Abdürrahim Albayrak hariç her Galatasaraylı'yı kutluyorum.

Cem Dizdar (Fanatik): Feghouli sezonun en güzel gollerinden birini atarak devreyi açtı ve onlar için eğlence başladı... Galatasaray son haftalarda reaksiyon yitimine uğrayan Başakşehir’e karşı ardı ardına gollere başladı. İkisi VAR’dan döndüyse de üçüncüsü sayıldı. Sonrasında ‘futbol içi gerilimler’ ve GALATASARAY bir kez daha ŞAMPİYON...

Arif Kızılyalın (Cumhuriyet): Yüreği Atatürk sevgisiyle atanların takımı kazanmış, Tanzimattan Cumhuriyete, Cumhuriyetten modern Türkiye’ye emanet Galatasaray 22. kez mutlu sona ulaşmıştı. Başakşehir yani namı diğer ‘Akbilspor’ ise bir proje olarak tarihin tozlu raflarında kaldı.

İbrahim Yıldız (Habertürk): Feghouli attığı golle takımı ateşleyen adamdı. Ayrıca maçın en iyi oynayan, kilidi açanı olarak büyük bir takdiri hak etti. Şampiyonluk golünü Onyekuru ağlara gönderdikten sonra, Başakşehir maçı çevirecek hamlelerden iyice uzaklaştı. Cepteki 8 puanı koruyamayan Başakşehir şampiyonluk inancına Galatasaray kadar sahip değildi aslında... Sonuç; isteyen, inanan takım yarışı başarıyla bitirdi.

Deniz Çoban (Fanatik): Böyle bir maçta her çalınan düdüğü, her çıkan kartı değerlendirmek doğru olmaz. Oyun geneline bakmak lazım. Hakem ekibi, hakemlerin konuşulmasına mahal vermeyecek şekilde maçı tamamlayarak, büyük iş başardı.

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim