• BIST 9079.97
  • Altın 2300.797
  • Dolar 32.3298
  • Euro 35.0874
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 23 °C

Gaib Koordinatör Başkanı Abdulkadir Çıkmaz’dan Teröre Tepki

Gaib Koordinatör Başkanı Abdulkadir Çıkmaz’dan Teröre Tepki
Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri Koordinatör Başkanı Abdulkadir Çıkmaz, terör saldırısının Ankara başta olmak üzere Güneydoğu Anadolu Bölgesinde...

Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri Koordinatör Başkanı Abdulkadir Çıkmaz, terör saldırısının Ankara başta olmak üzere Güneydoğu Anadolu Bölgesinde bazı illerde gerçekleştirilen saldırıların ülke topraklarının parçalanması, milli birlik ve beraberliğimizin bozulmasına yönelik olduğunu ifade etti.

Çıkmaz yaptığı yazılı açıklamada, terör saldırısında ölen emniyet güçleri ve vatandaşlara rahmet, ailelerine başsağlığı dileyerek, terörü lanetledi. Çıkmaz, "Türkiye Cumhuriyetinin bağımsızlığı ve toprak bütünlüğü sonsuza dek devam edecektir. Hiçbir güç milli birlik ve beraberliğimizi bozamayacak, yaşadığımız bu zorlu süreç önümüzdeki günlerde mutlaka son bulacaktır. Ülkemizin milli birlik ve beraberliğiyle toprak bütünlüğüne yönelik gerçekleştirilen saldırı ve terör eylemlerini lanetliyor, vatandaşlarımızı olaylar karşısında sağduyulu olmaya davet ediyorum. Türkiye'nin huzuru için hangi partinin milletvekili olursa olsun, hangi siyasi görüşü temsil ederse etsin hepimizin ortak paydası olan Türkiye Cumhuriyeti Devletinin bekası, toprak bütünlüğümüz ve milletimizin huzuru için tek çatı altında bir araya gelme ve ortak değerlerimizi koruma günüdür. Yaşanan olaylar karşısında vatandaşlarımızın temkinli olması, olaylara sağduyulu yaklaşması ve olası risklerle ilgili güvenlik güçlerimize bilgi vermesi yeni acıların yaşanmaması için büyük önem taşımaktadır. Ankara'da ve Güneydoğu Anadolu'nun bazı yerlerinde yaşanan terör olayları sonucu şehit olan vatandaşlarımızı, askerlerimizi ve güvenlik güçlerimizi rahmetle anarken bu saldırılar sonucu yaralananlara Allah'tan acil şifalar diliyor, bu acı olayın son olmasını diliyorum" ifadelerine yer verdi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim