• BIST 9132.45
  • Altın 2324.75
  • Dolar 32.3712
  • Euro 34.9966
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 25 °C

Gaib Koordinatör Başkanı Abdulkadir Çıkmaz:

Gaib Koordinatör Başkanı Abdulkadir Çıkmaz:
GAİB Koordinatör Başkanı Abdulkadir Çıkmaz, Terör örgütleri tarafından Gaziantep'te bombalı araç saldırısının Türkiye'nin bölünmez bütünlüğüne...

GAİB Koordinatör Başkanı Abdulkadir Çıkmaz, Terör örgütleri tarafından Gaziantep'te bombalı araç saldırısının Türkiye'nin bölünmez bütünlüğüne ve bağımsızlığına yönelik gerçekleştirildiğini ifade etti.

Abdulkadir Çıkmaz , Türkiye'nin milli birlik ve beraberliğiyle bölünmez bütünlüğünü hiçbir eylem ve güç bozamayacağını, Terörü ve terörün bütün destekçilerini nefret ve şiddetle lanetlediğini belirtti.

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü'ne yönelik gerçekleştirilen bombalı araç saldırısını kınayan Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri Koordinatör Başkanı Abdulkadir Çıkmaz "Hiç kimse Türkiye'nin barış ve huzurunu, toprak bütünlüğünü, birlik ve beraberliğini bozamayacaktır. Terörün her türlüsünü ve teröre destek verenleri şiddetle lanetliyoruz. Ülkemizin her zamankinden çok birlik ve beraberliğe ihtiyacı olduğu şu günlerde Türkiye'nin dört bir yanında milli birlik ve beraberliğimizle, toprak bütünlüğümüzün korunması için canlarını feda eden şehitlerimizi rahmetle anıyor, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz. Ortadoğu'nun en güçlü ülkesi olan Türkiye'nin yarınlara daha güçlü taşınabilmesi için hepimize önemli görevler düşmektedir. Bugün Türkiye'nin sanayi, kültür, sanat ve ekonomi kenti olan Gaziantep şer odakları tarafından kana bulanmak istemiş, Gaziantep Emniyet Müdürlüğümüz önünde bu güçlerin koordine ettiği bombalı araçla bir eylem gerçekleştirilmiştir. Bu eylem sadece Gaziantep'in dinamiklerine yönelik değil, Türkiye'nin birlik ve beraberliğine yönelik bir saldırıdır. Gaziantepli dün olduğu gibi bu günde yarınlarda da dimdik ayakta duracak, bu tür olaylara asla pirim vermeyecek, her zamankinden daha güçlü bir şekilde duruşunu koruyacak, devletine ve milletine sahip çıkacaktır. Yaşanan bu acı olaylar dışında bugün Türkiye'nin farklı bölgelerinden benzeri saldırılar ve olaylarla ilgili haberler alıyoruz. Türkiye'nin bölünmez bütünlüğü, Türk milletinin bağımsızlığı, birlik ve beraberliği için canlarını hiçe sayarak bu şer odaklarıyla mücadele eden Türk Silahlı Kuvvetlerimize, Emniyet Teşkilatımıza sahip çıkmak, destek olmak, onların morallerini yüksek tutmak hepimizin görevidir. Yaşanan bu saldırılarda şehit olan gerek asker gerekse emniyet mensuplarımıza Allah'tan rahmet, yakınlarına baş sağlığı dilerken olaylarda yaralananlara acil şifalar diliyorum. Türkiye bu olaylardan daha güçlü çıkabilecek yapıya ve dinamiklere sahiptir" diye konuştu.

Gaib Koordinatör Başkanı Abdulkadir Çıkmaz:

Gaib Koordinatör Başkanı Abdulkadir Çıkmaz:

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim