• BIST 9079.97
  • Altın 2323.472
  • Dolar 32.361
  • Euro 34.9354
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 16 °C

Fizik Tedavide "Mbst" Yöntemi

Fizik Tedavide "Mbst" Yöntemi
Bel ve boyun fıtığı, kemik onarımları ve romatizmal hastalık ağrıları, Almanya'da geliştirilen ve manyetik titreşimlerle çalışan MBST cihazları sayesinde...

Bel ve boyun fıtığı, kemik onarımları ve romatizmal hastalık ağrıları, Almanya'da geliştirilen ve manyetik titreşimlerle çalışan MBST cihazları sayesinde artık kalıcı olarak tedavi ediliyor.

Radyasyon yaymayan yeni alternatif tedavi yöntemi, röntgen ışınlarından farklı olarak vücuda manyetik titreşimler yolluyor. Fıtık ve kireçlenme ağrılarına son vermesinin yanında MBST, hücreleri yenileyerek doğal iyileşme sürecini de tetikliyor. Medikal Park Samsun Hastanesi Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon Kliniğinden Uzm. Dr. Rabia Cerrah Karanfil, sistem sayesinde birçok hastanın tedavisinde başarılı sonuçlar sağladıklarını söyledi.

Dr. Karanfil "Eklem ve kemik hastalıklarını tedavi eden elektromanyetik sistem MBST, tüm dünyada olduğu gibi Anadolu'da da yaygınlaşıyor. Avrupa'da 16 yıldır kullanılan sistem, Türkiye'de ise 5 yıldır kullanılıyor. MBST cihazı Karadeniz Bölgesi'nde sadece Medikal Park Samsun Hastanesi'nde hastalara hizmet vermektedir. Merkezde günde 1 saat süren seanslara katılan hastalar, 7 günde ağrılarından tamamen kurtulabiliyor, günlük işlerini rahatça yapabilir hale geliyor" diye konuştu.

Uzm. Dr. Rabia Cerrah Karanfil, sistem sayesinde bel fıtığı, boyun fıtığı, kireçlenme, eklem ve diz ağrıları, kemik erimesi ve sporcu yaralanmaları tedavisinde yüzde 95 oranında iyileşme sağladıklarını söyledi. Her yaş grubundan hastayı tedavi ettiklerini ifade eden Dr. Karanfil "İyileşmesi geciken kırıklarda, kırık iyileşmesini hızlandırmakta ve hastanın yaşam konforunu artırmaktadır" dedi.

Dr. Karanfil şu bilgileri verdi: "Diz kireçlenmeleri hastalarıyla ilgili orada elde edilen sonuçlar hastaların yarısından fazlasında yüzde 70'in üzerinde iyilik hali görülüyor. İyilik halinden kastımız şu: Hastanın ağrısı geçiyor, fonksiyonları düzeliyor, işini gücünü daha rahat yapabilir hale geliyor. Samsun merkezimiz yeni olmasına rağmen çok sayıda insan bu tedavi yönteminden istifade ediyor. Yakın gelecekte daha çok yaygınlaşacaktır."

Fizik Tedavide "Mbst" Yöntemi

Fizik Tedavide "Mbst" Yöntemi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim