• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 19 °C

Filenin Şampiyonu İlim Kültür Spor Kulübü

Filenin Şampiyonu İlim Kültür Spor Kulübü
2015-2016 Yılı Voleybol Federasyonunun faaliyet programı kapsamında yer alan Genç Erkekler Voleybol Ligi Turnuvasının şampiyonu İlim Kültür Spor Kulübü...

2015-2016 Yılı Voleybol Federasyonunun faaliyet programı kapsamında yer alan Genç Erkekler Voleybol Ligi Turnuvasının şampiyonu İlim Kültür Spor Kulübü takımı oldu.

4 Grupta oynanan ve 32 takımın yer aldığı Genç Erkekler Voleybol Turnuvasında finale kalan iki takımdan İlim Kültür Spor Kulübü, rakibi olan Adıyamanlılar Vakfı Spor takımını setlerde 3-1 yenerek turnuvanın şampiyonu oldu. Şampiyonluğu elde eden İlim Kültür Spor Kulübü Mart ayında Voleybol federasyonunun belirleyeceği bir tarihte ve yerde Adıyaman'ı yarı finalde temsil edecek. Şampiyonada İlim Kültür Spor Kulübü birinci, Adıyamanlılar Vakfı Spor Kulübü ikinci olurken Kahta Gençlik Spor Kulübü ise üçüncü oldu. Kulüp olarak sadece Voleybol branşında değil birçok farklı branşlarda faaliyet gösterdiklerini ifade eden İlim Kültür Spor Kulübü Başkanı Ayhan Tekin, "Derneğimize faaliyet gösteren bin kişinin üzerinde gencimiz var. Bu özelliğimizle Adıyaman'ın en fazla genç potansiyelini bünyesinde barındıran bir dernek konumundayız. Konusunda uzman hocalarımızla birlikte gençlik üzerine çok ciddi çalışmalarımız var. Gençlerimize gerek sportif faaliyetlerle birlikte manevi olarak da bir şeyler katmanın mücadelesi içerisindeyiz. Gençlerimizin ailesine, milletine yararlı bir fert olarak yetişmesi adına çaba sarf ediyoruz. Maneviyatın yanı sıra gençlerimize daha iyi bir gelecek hazırlama adına onları beden eğitim öğretmenliğine, polislik sınavlarına, askeri okul sınavlarına en iyi şekilde hazırlanmalarına uzman hocalarımızla birlikte katkı sunmaya gayret ediyoruz. Yıl içerisinde farklı konularda konusunda uzman kişileri ilimize davet edip konferanslar, eğitim seminerleri düzenlemekteyiz. Amacımız hem daha çok okuyan, spor yapan bir nesil yetiştirmektir. Son olarak ilimizde düzenlenen ve 32 takımın yer aldığı Genç Erkekler Voleybol turnuvasında şampiyon olduk. Ben bütün sporcu kardeşlerimizi ve turnuvaya katılan bütün takımları tebrik ediyorum" şeklinde konuştu.

Filenin Şampiyonu İlim Kültür Spor Kulübü

Filenin Şampiyonu İlim Kültür Spor Kulübü

Filenin Şampiyonu İlim Kültür Spor Kulübü

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim