• BIST 9117.42
  • Altın 2324.394
  • Dolar 32.3814
  • Euro 35.0286
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 25 °C

Fenomen Trafik Polisi Emekli Oldu

Fenomen Trafik Polisi Emekli Oldu
Kural tanımaz sürücü ve yayaların korkulu rüyası, trafik polisi Önder Ergene emekli oldu.

Kural tanımaz sürücü ve yayaların korkulu rüyası, trafik polisi Önder Ergene emekli oldu.

Kural ihlallerine göz yummayıp, zaman zaman macera dolu komik öykülerle ceza yazmasıyla ünlenen Ergene'nin emekliliğinin ilk gününde ziyaret eden Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, Ergene'nin yıllardır elinden düşürmediği ceza tutanağından esinlenerek yaptırdığı plaketi verip, yeni yaşamında mutluluklar diledi. Ergene, meslek hayatında hiç unutamadığı anısını anlatırken olaya konu olan ve yazdığı ceza nedeniyle 10 yıl boyunca araç alım satımına engel olduğu Nihal Yazıcı'nın karşısına çıkmasıyla şaşkınlık yaşadı.

İzmir Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şubesi'ne bağlı olarak uzun yıllar Buca ilçesinde görev yapan 55 yaşındaki trafik polisi Önder Ergene, 30 yıllık görev süresini tamamlayarak emekli oldu. Özellikle dolmuş şoförleri başta olmak üzere kurallara uymayan sürücü ve yayaların korkulu rüyası halinegelen trafik polisi Önder Ergene'yi emekliliğinin ilk gününde Buca belediye Başkanı Levent Piriştina ziyaret etti. Polis Önder'i son görev yeri Gaziemir'de sade bir vatandaş olarak gezerken yakalayan Başkan Piriştina, hizmetleri için teşekkür edip, ceza tutanağı şeklinde plaket verdi.

"UNUTAMADIĞI HATIRASINI KARŞISINDA BULDU"

Ayakta yolcu alan dolmuş şoförlerine göz açtırmayan, en ufak hatayı affetmeyip ceza kesen Önder Ergene, görev hayatında en unutamadığı hatırasını mikrofonlara anlatırken bir başka sürpriz daha yaşadı. Unutamadığı hatırasının baş aktörü Nihal Yazıcı karşısına çıkıp, 15 yıl önce yaşanan ve kendisinin 10 yıl boyunca araç alım satımı yapmasına engel olan olayı Ergene ile birlikte andı.

Aldığı tüm tepkilere rağmen görevini aynı çizgide yapan Ergene, emekliliğinin ilk gününde ceza yazdığı sürücülerle de vedalaştı.Ceza yiyenlerin bile takdirini toplayan Önder Ergene, vicdanının çok rahat olduğunu, hizmeti süresince görevinin gereğini tam olarak yerine getirmenin mutluluğu ve huzuruyla evine gittiğini belirtti.

Trafik ihlali yapan yolcu ve sürücülere tolerans tanımayan Ergene uzun yıllarŞirinyerTansaş önünde görev yapmış, geçtiğimiz yıl Gaziemir'e tayin olmuştu. Önder Ergene trafik kurallarını çiğneyen yaya ve sürücülerin korkulu rüyası haline gelmiş, sosyal medyada fenomen olmuştu.

Fenomen Trafik Polisi Emekli Oldu

Fenomen Trafik Polisi Emekli Oldu

Fenomen Trafik Polisi Emekli Oldu

Fenomen Trafik Polisi Emekli Oldu

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim