• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 19 °C

Fenerbahçe’de Hedef 3 Puan

Fenerbahçe’de Hedef 3 Puan
Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında sahasında Kasımpaşa ile karşılaşıyor.

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında sahasında Kasımpaşa ile karşılaşıyor. Portekizli Teknik Direktör Vitor Pereira, kadroda revizyona gitti.

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında kendi evinde Kasımpaşa'yı yenerek 3 puan almak istiyor. Portekizli teknik adam, Antalyaspor maçına göre 6 değişiklikle takımını sahaya sürdü.

KADLEC ÖN LİBERODA

Portekizli Teknik Direktör Vitor Pereira, Mehmet Topal ve Josef de Souza sarı kart cezalı olmaları nedeniyle Ozan, Tufan yerine Kadlec'i ön lidero görevinde oynatıyor. Fenerbahçe'de sol bek olarak görev yapan Kadlec, Kasımpaşa karşısında ön liberoda Ozan'ın partneri oldu.

ROBİN VAN PERSİE 3 MAÇ SONRA İLK 11'DE

Fenerbahçe'nin Hollandalı futbolcusu Van Persie, ligde 3 maç sonra ilk 11'de yerini aldı. Fernandao'nun arkasında kalan Hollandalı yıldız futbolcu, Kasımpaşa karşısında ilk 11'de yerini aldı. Ayrıca sakatlığını atlatan Gökhan Gönül, Diego Ribas ise 3 hafta sonra ilk 11'de başladı.

FENERBAHÇE'DE 4 EKSİK

Sarı-lacivertlilerde sarı kart cezalısı Mehmet Topal ve Josef de Souza'nın yanı sıra sakatlıkları bulunan Lazar Markovic ve Abdoulaye Ba da takımdan yerini alamadı. Sarı-lacivertlilerin yedek kulübesinde ise Fabiano Ribeiro, Fernandao, Meireles, Şener Özbayraklı, Alper Potuk, Mehmet Topuz ve Caner Erkin forma şansı bekliyor.

FENERBAHÇE STADININ İSMİ TANITILDI

Fenerbahçe - Kasımpaşa maçı öncesinde Fenerbahçe'nin stadının yeni ismi sahaya yansıtılan sinevizyonla tanıtıldı.

Futbolcular ısınırken, sahanın ortasına kurulan sinevizyon gösterisi için ışıklar kapatıldı. Sinevizyonda Fenerbahçe'nin tarihi anlatılırken, stadın yeni ismi olan Ülker'in logosu sahaya yansıtıldı. Taraftarlar da telefonlarının ışıklarını yakarak sinevizyon gösterisine katkı da bulundu.

KASIMPAŞA'DA 3 DEĞİŞİKLİK

Kasımpaşa Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, geçen hafta oynadıkları Gençlerbirliği maçına göre 3 değişiklik yaptı.

Kırmızı kart cezalısı Popov ile sakatlıkları bulunan Eren Derdiyok forma giymedi. Tecrübeli teknik adam, geçen hafta ilk 11'de oynattığı Oliver'i yedek soyundururken, sağ bekte Veysel Sarı'ya görev verdi. Eren ve Popov'un yokluğunda Del Valle ile Bozhikov'u oynattı.

Kasımpaşa'da Eren ve Popov'un dışında sakatlıkları bulunan Aydın Yılmaz ile Koita da kadroda yer almadı.

Fenerbahçe’de Hedef 3 Puan

Fenerbahçe’de Hedef 3 Puan

Fenerbahçe’de Hedef 3 Puan

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim