• BIST 9040.03
  • Altın 2301.296
  • Dolar 32.3288
  • Euro 35.0591
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 23 °C

Fenerbahçe moral arıyor

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 2. haftasında yarın Eskişehirspor'u ağırlayacak. Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda saat 21.45'te başlayacak maçı hakem İlker Meral yönetecek.
Hazırlıklarını bu akşam basına kapalı yapacağı idmanla tamamlayacak sarı-lacivertlilerde, teknik direktör Ersun Yanal'ın, son maçlardaki başarısız sonuçlar ve Arsenal ile yapılacak rövanş maçını dikkate alarak kadroda değişikliklere gitmesi bekleniyor.
 
Son 3 resmi maçı kaybetti
 
Son 3 resmi maçı kaybederek taraftarlarını hayal kırıklığına uğratan "Sarı Kanaryalar", bu sezon seyircisi önünde oynayacağı ilk lig maçını kazanıp, kötü gidişe son vermek amacında.
 
TFF Süper Kupa'yı, Kayseri'de Galatasaray'a 1-0 yenilerek rakibine kaptıran Fenerbahçe,  Spor Toto Süper Lig'de 2013-2014 sezonunun ilk haftasında ise deplasmanda 2-0 öne geçtiği maçta ligin yeni ekiplerinden Torku Konyaspor'a 3-2 yenildi ve lige puansız başladı. Sarı-lacivertliler, hafta içinde de UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turu ilk maçında İngiliz temsilcisi Arsenal'e Kadıköy'de 3-0 mağlup olarak, "Devler Ligi"nde gruplara kalma şansını oldukça azalttı.
 
Meireles dönüyor, Volkan cezalı
 
Fenerbahçe'de geçen sezondan kalan cezası biten Meireles, yarınki maçta forma giyebilecek.
 
Spor Toto Süper Lig'de geçen sezonun 33. haftasında Kadıköy'de oynanan Fenerbahçe-Galatasaray derbisinde Meireles'e, rakip oyuncuya hakareti nedeniyle Türkiye Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) tarafından 4 maç ceza verilmişti. Bu cezanın ikisini geçen sezon sonunda Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası finalinde, ikisi de bu sezon başında TFF Süper Kupa ve ligin ilk hafta maçında çeken Portekizli oyuncu, teknik heyetin görev vermesi durumunda yarın sahaya çıkabilecek.
 
Aynı maçta rakip oyuncuya şiddetli hareketi nedeniyle 5 maç ceza alan kaleci Volkan Demirel ise yarınki karşılaşmada da oynayamayacak.
 
Bir başka heyecan
 
Fenerbahçe-Eskişehirspor maçı, iki takımın birer oyuncusu ve teknik direktör Ersun Yanal için ayrı bir anlam taşıyor.
 
Sezon başında Fenerbahçe ile bir yıllık sözleşme imzalayan Ersun Yanal, Fenerbahçe Teknik Direktörü sıfatıyla, eski takımı Eskişehirspor'a karşı ilk kez sahaya çıkacak.
 
Ayrıca, geçen sezon Eskişehirspor'da forma giyen ve transfer döneminde Fenerbahçe'ye geçen milli oyuncu Alper Potuk ile Fenerbahçe'den Eskişehirspor'a transfer olan Kamerunlu Henri Bienvenu, eski takımlarına karşı ilk kez mücadele edecek olmanın heyecanını yaşayacak.
 
 
 
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim