• BIST 9645.02
  • Altın 2416.205
  • Dolar 32.5833
  • Euro 34.8133
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 24 °C
  • İzmir 27 °C

Fen Lisesi Öğrencileri 2 Köy Yumurtasına Bir Kitap Hediye Etti

Fen Lisesi Öğrencileri 2 Köy Yumurtasına Bir Kitap Hediye Etti
Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde Fen Lisesi öğrencileri düzenledikleri sosyal sorumluluk projesi kapsamında iki adet köy yumurtası getiren ortaokul öğrencilerine...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde Fen Lisesi öğrencileri düzenledikleri sosyal sorumluluk projesi kapsamında iki adet köy yumurtası getiren ortaokul öğrencilerine bir kitap hediye etti.

Kdz. Ereğli Fen Lisesi 9. sınıf öğrencileri sosyal sorumluluk projesi "Kitap Kardeşliği" ile Kurtlar Köyü Ortaokulu öğrencilerinin getirdiği iki adet köy yumurtası karşılığında kitap hediye etti. Proje çerçevesinde Kdz. Ereğli Fen Lisesi 9. Sınıf öğrencileri kitap toplarken, Kurtlar Köyü Ortaokulu öğrencileri ise o kitapları alabilmek için köyde ev ev gezip köy yumurtası topladı. Kurtlar Köyü Ortaokulu öğrencileri bu gün Fen Lisesi'ne gelip topladıkları köy yumurtalarını verip kitapları teslim aldı.

Kdz. Ereğli Fen Lisesi Sınıf Öğretmeni Kenan Genç sosyal sorumluluk projesi kapsamında 800 kadar kitap topladıklarını ve bu kitapları Kurtlar Köyü Ortaokulu öğrencilerine köy yumurtası karşılığında verdiklerini söyledi. Genç etkinlikle ilgili olarak açıklamasında "Sosyal sorumluluk projesi kapsamında Fen Lisesi öğrencilerimiz kitap toplama kampanyası düzenlediler. 800 civarında kitap toplandı. Kurtlar Köyü Ortaokulu öğrencileri de kitaplarımıza talip oldular. "Biz size köy yumurtası getirelim, sizde bize kitaplarınızı verin" dediler. Bizde seve seve kabul ettik. Bu çalışmada 5 arkadaşımız görev aldı" dedi.

Kurtlar Köyü Ortaokulu rehber öğretmeni Yakup Dikici ise Fen Lisesi öğrencilerinin kampanyasını duyunca kitaplara köy yumurtası karşılığında talip olduklarını belirterek, bu sayede okullarının ve öğrencilerin kitap ihtiyacını karşıladıklarını ifade etti.

Fen Lisesi öğrencilerinden Gizem Nur Teke okullarında birçok sosyal proje düzenlendiğini, kendilerinin kitap kampanyası düzenlemeye karar verdiklerini dile getirdi. Okuldaki öğrencilerden 800 adet kitap topladıklarını ifade eden Gizem Nur Teke, bu kitapları Kurtlar Köyü Ortaokulunda eğitim öğretim gören arkadaşlarına köy yumurtası karşılığında teslim ettiklerini söyledi.

Kurtlar Köyü Ortaokulu öğrencilerinden Dilara Başol ise köyde evleri dolaşıp köy yumurtası topladıklarını ve Fen Lisesi öğrencilerinin düzenlediği kampanya ile yumurtaları teslim edip okullarındaki kitap ihtiyacını karşıladıklarını ifade etti.

Kampanyada Kdz. Ereğli Fen Lisesi 9-C sınıfı öğrencileri Berker Deniz Bozkurt, Ebru Nur Gören, Gizem Nur Teke, İrem Sarıarslan ve Zeynep Demirbaş yer aldı.

Fen Lisesi Öğrencileri 2 Köy Yumurtasına Bir Kitap Hediye Etti

Fen Lisesi Öğrencileri 2 Köy Yumurtasına Bir Kitap Hediye Etti

Fen Lisesi Öğrencileri 2 Köy Yumurtasına Bir Kitap Hediye Etti

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim