• BIST 9524.59
  • Altın 2491.578
  • Dolar 32.5711
  • Euro 34.7377
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 16 °C
  • İzmir 16 °C

Feci Kazayı Keşif Çözecek

Feci Kazayı Keşif Çözecek
Bursa'da geçen kasım ayında Orhangazi yolunda meydana gelen trafik kazasında Aykut Tekin, Volkan Hasan Usta'nın ölümüne, 4 kişinin de yaralanmasına sebep...

Bursa'da geçen kasım ayında Orhangazi yolunda meydana gelen trafik kazasında Aykut Tekin, Volkan Hasan Usta'nın ölümüne, 4 kişinin de yaralanmasına sebep olduğu iddia edilen elektrikçi Serhat K. hakim önüne çıktı. Olay günü alkol aldığını belirten sanık, "Aracın içindeyken esrar kullanmadım. Diğer arkadaşların da kullandıklarını görmedim. Kanımda esrar çıktığını da bilemiyorum" dedi.

Bursa 7. Ağır Ceza Mahkemesinde "taksirli ölüme sebebiyet vermek" suçundan hakkında 3 ile 15 yıl kadar hapis talebiyle dava açılan 20 yaşındaki Serhat K'nin yargılanmasına başlandı. Duruşmada kazada hayatını kaybeden Aykut Tekin (20) ve Volkan Hasan Usta'nın (33) yakınları hazır bulundu. Olay günü kız ve erkek arkadaşları ile beraber Yalova Kurtköy'e gittiğini belirten Serhat K, "Orada yemek yiyip alkol aldık. Daha sonra benim kullandığım araçla Bursa istikametine doğru yola çıktık. N. benim sağ tarafımda oturuyordu. M. ile Aykut arkada oturuyorlardı. Ben sağ şeritte seyir halindeyken sol şeride geçtim. O sırada arkamdan gelen bir araç benim aracımın sağ arkasına vurunca kaza meydana geldi. Bu kazada arkadaşım Aykut öldü. Ayrıca diğer şoförün de öldüğünü öğrendim. Ölenlere Allah'tan rahmet diliyorum. Ben aracın içindeyken esrar kullanmadım. Diğer arkadaşlarımın da kullandıklarını görmedim. Kanımda esrar çıktığını da bilemiyorum. Kaza bu şekilde meydana geldi" dedi.

"ÇOCUĞUM BABASIZ KALDI"

Kazada hayatını kaybeden Volkan Hasanusta'nın eşi Canan Hasanusta (31) ise, "Bu kazada eşim Volkan'ı kaybettim. Kazanın oluş anını bilmiyorum. Eşimin vefatında hamileydim. Şimdi bir çocuğum var. Çocuğum bir ömür babasız kalacak. Sanığın tahliyesini istemiyorum" diye konuştu.

Gergin geçen duruşma sırasında polis geniş güvenlik tedbiri aldı. Mahkeme heyeti kaza ile ilgili yerinde keşif kararı verirken, duruşmayı eksik evrakların tamamlanması için ileri bir tarihe erteledi.

Feci Kazayı Keşif Çözecek

Feci Kazayı Keşif Çözecek

Feci Kazayı Keşif Çözecek

Feci Kazayı Keşif Çözecek

Feci Kazayı Keşif Çözecek

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim