• BIST 9540.55
  • Altın 2489.904
  • Dolar 32.5042
  • Euro 34.8156
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 23 °C
  • İzmir 23 °C

Eyyübiye Belediye Başkanı Ekinci’den Yeni Yıl Mesajı

Eyyübiye Belediye Başkanı Ekinci’den Yeni Yıl Mesajı
Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, yeni yıl dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, yeni yıl dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı. Başkan Ekinci, "2016 yılı ülkemize, birlik, dirlik, beraberlik, huzur, mutluluk ve esenlikler getirsin" dedi.

Başkan Ekinci, yeni yıl öncesinde yaptığı yazılı açıklamasında başta ülkemiz olmak üzere tüm dünya için barış, kardeşlik, sevgi, birlik ve beraberlik vurgusunda bulundu. 2015 yılının acısı ve tatlısıyla artık geride kaldığını, Türkiye'nin ve dünyanın yeni bir yıla merhaba demeye hazırlandığını vurgulayan Başkan Mehmet Ekinci, "2016 yılının başta ilçemiz Eyyübiye olmak üzere Şanlıurfa'mız, bölgemiz ve ülkemiz için büyümeye ve gelişmeye, huzur ve kardeşliğin pekişmesine, yardımlaşma ve dayanışmanın katlanarak artmasına vesile olmasını ümit ediyoruz" diye konuştu.

2015 YILI 2016 YILI İÇİN REFERANSTIR

Türkiye'de başta Şanlıurfa olmak üzere ve tüm dünyada da Türkiye olmak üzere 2,5 Milyon Suriyeliye kucak açtıklarını ve 2015 yılında bu sorunun tüm dünya ülkeleri tarafında farkına varıldığını ve bu sorunun bir an önce çözüme kavuşmasını istediklerini ifade eden Başkan Ekinci, 2015 yılının Eyyübiye için oldukça verimli geçtiğini ve bu yılda bir hizmet seferberliği başlattıklarını hatırlattı.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, "İlçemizde 2014 yılından itibaren estirmeye başladığımız değişim ve dönüşüm rüzgarları, 2015 yılında büyük bir ivme yakalamış ve Eyyübiye'nin makus talihini değiştirme anlamında önemli adımlar atılmıştır. Hizmetin halk ve Hak için yapıldığını bilen bir yönetim anlayışıyla geride bıraktığımız 2015 yılı, 2016 yılında hayata geçireceğimiz projeler ve yatırımlar için de birer referans kaynağı olacaktır. Dolayısıyla 2016 yılının da Eyyübiye ilçemiz için hizmetle dopdolu olan 2015 yılından daha güzel bir şekilde geçmesi için gece gündüz ekip arkadaşlarımızla birlikte çalışacağız" dedi.

2016 yılında da el ele ve omuz omuza vererek Eyyübiye için gece gündüz çalışmaya devam edeceklerinin altını çizen Ekinci, "Bu duygu ve düşüncelerle 2016 yılının başta ülkemiz olmak üzere tüm dünyaya barış, huzur, mutluluk, kardeşlik ve esenlik dolu nice yılların habercisi olmasını diliyor, tüm hemşerilerime saygı, sevgi ve selamlarımı iletiyorum" şeklinde konuştu.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim