• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 16 °C

Etimesgut’ta hedef PTT 1. Lig değil Süper Lig

Etimesgut’ta hedef PTT 1. Lig değil Süper Lig
3. Lig 2. Grup'ta ligin bitimine 4 hafta kala şampiyonluğunu ilan eden Etimesgut Belediyespor'da hedef PTT 1. Lig değil Süper Lig olarak belirlendi.

3. Lig 2. Grup'ta ligin bitimine 4 hafta kala şampiyonluğunu ilan eden Etimesgut Belediyespor'da hedef PTT 1. Lig değil Süper Lig olarak belirlendi.

Etimesgut Belediyespor 3. Lig 2. Grup'ta elde ettiği şampiyonlukla 2. Lig'e yükselirken büyük bir başarıya imza attı. Hiç ara vermeden Ankara Amatör Lig, Ankara Amatör Süper Lig, Bölgesel Amatör Lig ve 3. Lig'de şampiyonluk elde eden siyah, beyazlılar hedefi yüksek koydu. Gelecek sezon 2. Lig'de PTT 1. Lig'e çıkma mücadelesi verecek olan Başken ekibi hemen ardından Süper Lig'e çıkmayı hedefliyor. Ligin 36. haftasından Ankara derbisinde Adliyespor ile karşılaşacak olan Etimesgut Belediyesporlu futbolcular, teknik ekip ve yöneticiler bu maç öncesi şampiyonluk pastası kestiler. Başkan Hasan Kartal futbolculara pasta ikramında bulundu.

Şampiyonluk sonrası duygularını ifade eden Kulüp Başkanı Hasan Kartal, tüm camia olarak kenetlendiklerini dile getirerek, "Bu kenetlenme bir savaş gibiydi. Bu savaşı bizim kazanmamız mümkün değil. Bu savaşa başladık tatlı savaşı bu çocuklarla becerdik ve kazandık. Bundan sonra önümüzde ki sezonu düşünüyoruz. Bununla birlikte Süper Lig'de ne olacağımız düşünmeye başlıyoruz. Ne yapmamız gerektiğini, stadımızı, tesislerimizi, yapılanmamızı, ekonomik gücümüzü dünden itibaren düşünmeye başlamıştık. Bugünden itibaren daha çok düşünmeye başladık. Etimesgut 550 bin nüfuslu bir ilçe. Bu takım burada doğdu, Ankara'da büyüyecek ve Türkiye'de kollarını açacak. Türkiye'nin bir takımı olarak inanın ve biz inanıyoruz Süper Lig'de iyi bir takım olacağız." dedi.

Şampiyonluk primlerini henüz ödemediklerini dile getiren Kartal, cepte ne kaldıysa onu dağıtacaklarının altını çizerken, takım kaptanı Murat Hacıoğlu ise prim tutarının belli olmadığını başkanın gerekeni yapacağını kaydetti. Bunun üzerine Başkan Kartal'ın borçlarını, primleri ve maç başlarını ödediklerini hatta futbolculardan alacaklarının olduğunu söylemesi kahkahalara neden oldu.

Teknik Direktör Taner Öcal'da böyle bir camianın içerisinde ve böyle bir takıma sahip olduğu için çok şanslı olduğunu vurgulayarak, "Üçüncü lig çok zor bir lig. Buradan çıkmak daha zor. İkinci lig daha kolay. Daha farklı maçlar olacak burada. Başarının ve hedefin olduğu her yerde biz var. Başkanımız başımızda olduğu sürece iyi takviyelerle iyi bir takım kuracağız hedefimiz süper lig. Bu hedefi başaracağımızı düşünüyorum." şeklinde konuştu.

Son olarak duygularını paylaşan takımın kaptanı ve tecrübeli oyuncusu Murat Hacıoğlu, şampiyonlukta emeği geçen herkesi tebrik ederek bu sürecin geçen yıl başladığını kaydetti. Geçen yıl son anda ligde kalarak bu şampiyonluğun habercisi olduğunu dile getiren emektar futbolcu, hocanın takıma gelmesiyle iyi bir ivme yakaladıklarını oluşan iyi takımla birlikte şampiyonluğu ligin bitmesine dört hafta kala garantilediklerini söyledi.

Cihan

Etimesgut’ta hedef PTT 1. Lig değil Süper Lig

Etimesgut’ta hedef PTT 1. Lig değil Süper Lig

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim