• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 16 °C

Esra Karakaya Lisesi Kız Voleybol Takımı Sakarya’dan Memnun Dönmedi

Esra Karakaya Lisesi Kız Voleybol Takımı Sakarya’dan Memnun Dönmedi
Didim Esra Karakaya Anadolu Lisesi Kız Voleybol Takımı Aydın temsilcisi olarak 16-19 Mart 2016 tarihlerinde Sakarya ilinde gerçekleştirilen Voleybol Genç...

Didim Esra Karakaya Anadolu Lisesi Kız Voleybol Takımı Aydın temsilcisi olarak 16-19 Mart 2016 tarihlerinde Sakarya ilinde gerçekleştirilen Voleybol Genç Kız "A" Kategorisinde yarıştı.

On üç İlin temsilcisinin katıldığı turnuvada, Aydın temsilcisi olan Esra Karakaya Anadolu Lisesi "A" Grubunda Bursa, Eskişehir, Ankara ve Tokat takımlarıyla mücadele etti.

İlk maçında Tokat Erbaa Anadolu lisesini 3-0 lık sonuçla mağlup eden Didim temsilcisi, İkinci maçında Bursa temsilcisi Özel Büke Kolejine 3-0 lık sonuçla mağlup oldu. Turnuvanın üçüncü gününde Esra karakaya Anadolu Lisesi sakat olan oyuncularından eksik çıktığı müsabakada Ankara temsilcisi Gazi Anadolu Lisesine uzatma setinde 3-2 mağlup oldu. Son gün müsabakalarında Eskişehir temsilcisi Özel Atayurt Kolejine 3-0 lık sonuçla mağlup olan Esra Karakaya Anadolu Lisesi Voleybol Takımı Grubunu dördüncü bitirerek yarı finale katılamadı.

Takım antrenörleri Hakan Koşar ve Akile Çelik şanssız bir kura çektiklerini, turnuvaya katılan takımlar arasında en iyi dördüncü takım olduklarını, ancak kendi takımlarından daha iyi olan ilk üç takımın ikisinin kendi gruplarında olduğunu belirtti. Turnuvada devlet okulları arasında en iyi takımın Esra Karakaya Anadolu Lisesi olduğunu vurgulayan antrenörler B veya C grubunda olmaları halinde Adlarını yarı finale yazdırabileceklerini söylediler. Aydın İlini en iyi şekilde temsil ettiklerini vurgulayan okul antrenörleri Başta sporcularına ve sporcuların ailelerine olmak üzere okul idareci ve öğretmenlerine, Turnuva giderlerini karşılayan Aydın Gençlik Hizmetleri ve spor İl müdürlüğüne ve kendilerini çok iyi ağırlayan Sakarya gençlik hizmetleri İl müdürlüğüne teşekkür ederken başarılarının tesadüf olmadığını önümüzdeki yıllarda başarılarının artarak süreceğini vurguladı

Esra Karakaya Lisesi Kız Voleybol Takımı Sakarya’dan Memnun Dönmedi

Esra Karakaya Lisesi Kız Voleybol Takımı Sakarya’dan Memnun Dönmedi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim