• BIST 9524.59
  • Altın 2527.099
  • Dolar 32.5791
  • Euro 34.6588
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 16 °C

Eski Konya Emniyet Müdürünün eşi ve kızı son yolculuğuna uğurlandı

Eski Konya Emniyet Müdürünün eşi ve kızı son yolculuğuna uğurlandı
İstanbul Kadıköy'de önceki gün çıkan yangında hayatını kaybeden eski Konya Emniyet Müdürünün eşi ve kızı son yolculuğuna uğurlandı.

İstanbul Kadıköy'de önceki gün çıkan yangında hayatını kaybeden eski Konya Emniyet Müdürünün eşi ve kızı son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze namazında konuşan acılı oğul Haluk Ertem, "İnsanın her şey başına geliyor, inanamıyor insan ben hala inanamıyorum zaten onlar beni hala evde bekliyorlar ben burada olduklarına kesinlikle inanmıyorum" dedi.

İstanbul Kadıköy Kozyatağı'nda eski Konya Emniyet Müdürü Cemalettin Ertem'in eşi Cahidan Ertem (81) ve kızı Hülya Ertem (62) önceki gün evlerinde çıkan yangında hayatını kaybetti. Adli Tıp Kurumunda işlemleri tamamlanan anne ve kızı için Kozyatağı Mehmet Çavuş Camii'nde cenaze töreni düzenlendi. Burada oğlu Haluk Ertem ve torunu Burak Ertem taziyeleri kabul etti.

Öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazına İstanbul Vali Yardımcısı Nihat Nalbant, Kadıköy Kaymakamı Mustafa Özarslan, Ertem aile yakınları ve sevenleri katıldı. Dualar eşliğinde musalla taşına getirilen cenazeler için helallik alındı. Kılınan cenaze namazı ardından omuzlara alınan tabutlar cenaze aracına taşınarak son yolculuğuna uğurlandı. Yangında hayatını kaybeden Ertem ailesine mensup anne ve kızı, Pendik Yeni Şeyhli Mezarlığı'na defnedildi.

"Birbirimize çok bağlıydık"

Ailecek birbirlerine bağlı olduklarını ve onları kaybettiğine inanamadığını belirten Haluk Ertem, "Öncelikle Allah kimseye kaza, bela vermesin adından da sağlık versin. İnsanın her şey başına geliyor, inanamıyor insan ben hala inanamıyorum zaten onlar beni hala evde bekliyorlar. Ben burada olduklarına kesinlikle inanmıyorum. Çok seviyorlardı birbirlerini, çok bağlıydık birbirimize ama Allah ayırdı herhalde acısını verdi sabrını da verir. Allah kimseye böyle acılar göstermesin, böyle bir acı tattırmasın en büyük acımız bunlar olsun" diye konuştu.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim