• BIST 9079.97
  • Altın 2324.233
  • Dolar 32.3558
  • Euro 34.9403
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 16 °C

Eski DSP Genel Başkan Adayı Erdoğan’a Destek İçin Türkiye Turunda

Eski DSP Genel Başkan Adayı Erdoğan’a Destek İçin Türkiye Turunda
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a başkanlık sistemi konusunda destek olmak amacıyla Kocaeli'den Türkiye turuna çıkan eski DSP'li aktivist Erol Özavcı,...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a başkanlık sistemi konusunda destek olmak amacıyla Kocaeli'den Türkiye turuna çıkan eski DSP'li aktivist Erol Özavcı, Türkiye'nin en kuzey noktası Sinop'a ulaştı.

Eski DSP Genel Başkan Adayı olduğunu belirten ve aracını Cumhurbaşkanlığı Forsu ile Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın resimleriyle donatan Erol Özavcı, Sinoplular'dan başkanlık sistemi için destek istedi. Türkiye'nin en kuzey noktası Sinop'tan tüm Türkiye'ye seslenen aktivist Erol Özavcı, "Türkiye'nin ve Karadeniz'in en güzel illerinden olan Sinop'tayız. Ben bu milletin evladı olarak, Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin vatandaşı olarak bu milletin kadrini, kıymetini, değerini bilmek ve hakkını teslim etmek adına Cumhurbaşkanımıza destek olmak için yollardayım. Yeni milli demokratik Türkiye'nin ilk başkanı, özgürlüğün ve eğilmezliğin, şahsiyetli dik duruşun ve bağımsızlığın anıt ismi, yükselen yeni Türkiye'nin kurucusu, memleketin kurtarıcısı, milli çelik iradenin lokomotifi ve sembol ismi, milletin evladı, memleketin adamı Recep Tayyip Erdoğan için Sinop'tayım. İşte ben eski Demokratik Sol Parti genel başkan adayı Erol Özavcı olarak, yani bu milletin bir evladı olarak, Türkiye Cumhuriyeti devletinin vatandaşı olarak bu milletin kadrini, kıymetini, değerini bilmek ve hakkını teslim etmek adına ona destek olmak, kutlu yürüyüşüne katkı vermek ve misyonunu geleceğe taşıyarak yaşatmak için bu faaliyeti başlattım ve yollardayım" dedi.

Recep Tayyip Erdoğan'ı durdurmak isteyen bütün şer odaklarına inat yollarda olduğunu kaydeden Özavcı, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Çünkü onun yürümesi bu necip milletin ve bayrağının tüm değerlerinin ve değerinin yükselmesi, yücelmesi demektir. Geleceğe dair bu milletin yeni yeni destanlar yazması demektir. Onun yürüyüşü, dik duruşu, bu milletin, hepimizin kurtuluşu, özgürlüğü, bağımsızlığı ve gelecek garantisi demektir" diye konuştu.

Türkiye'yi karış karış gezeceğini ve Sinop'tan sonra Kastamonu'ya gideceğini ifade eden Özavcı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a başkanlık yolunda destek amacıyla Türkiye'de gitmedik bir nokta bırakmayacağını sözlerine ekledi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim