• BIST 9693.46
  • Altın 2508.539
  • Dolar 32.5761
  • Euro 34.7872
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 20 °C

Erzurum İli Damızlık Koyun - Keçi Yetiştiriciler Birliği 1. Bilgilendirme Toplantısı

Erzurum İli Damızlık Koyun - Keçi Yetiştiriciler Birliği 1. Bilgilendirme Toplantısı
Erzurum ili Damızlık Koyun-Keçi Yetiştiriciler Birliği 1. Bilgilendirme toplantısı AK Parti Milletvekili İbrahim Aydemir'in de katılımlarıyla yapıldı.

Erzurum ili Damızlık Koyun-Keçi Yetiştiriciler Birliği 1. Bilgilendirme toplantısı AK Parti Milletvekili İbrahim Aydemir'in de katılımlarıyla yapıldı.

Toplantıda konuşma yapan Erzurum Damızlık Koyun - Keçi Yetiştiriciler Birliği Başkanı Emrullah Akpunar, "Birliğimiz tarafından bölgemizdeki büyük ve küçükbaş hayvancılığın sorunlarını üreticilerimizin içerisinde bulunduğu durumu ve bu noktadaki çözüm önerilerimizi sunma noktasında yapmış olduğumuz bilgilendirme toplantılarının 1.cisini milletvekilimiz İbrahim Aydemir, sivil toplum örgütü temsilcileri ve üreticilerimizin yoğun katılımı ile gerçekleştirdik. Tespit ettiğimiz sorunları ve sunduğumuz çözüm önerilerini bire bir not alan yakın ilgi alaka gösteren çözüm noktasında bize her türlü desteği vereceğini beyan eden Milletvekilimiz İbrahim Aydemir'e ilgi ve alakalarından dolayı çok teşekkür ediyoruz. Bundan sonraki süreçte milletvekillerimizin katılımı ile toplantılarımız devam edecektir. Ve inanıyoruz ki ilimizin sorunları sayın vekillerimizin katkısı ve gayretleri ile yetkili mercilere taşınacak ve beklediğimiz çözümlere ulaşılacaktır. İlimizdeki var olan sorunları süreç içerisinde çözüleceğini ve ak parti hükümetinin bu noktadaki destek ve gayretlerine inancımız tamdır. Bizim amacımız öncelikli olarak ilimizin hayvancılık noktasındaki sorunlarını çözmektir. Bu noktada millet vekillerimiz nezlinde ve yerel yöneticilerimizin bir program dahilin de davet ederek istişarelerimizi sürdüreceğiz. 29 Şubat - 1 Mart tarihleri arasında doğu Anadolu bölgesindeki 14 ili kapsayan bir program ile bir çalıştay yapacağız inşallah sonuçlarını da yetkili mercilere rapor halinde sunacağız. Bu güne kadar bizi hiç yalnız bırakmayan sayın milletvekillerimiz ve ilimizin çok değerli yöneticileri bundan sonraki süreçte de yapmış olduğumuz çalışmaları ve sorunların çözümü noktasında sunmuş olduğumuz önerileri destekleyeceklerinden hiç bir kuşkumuz yoktur. Bu güne kadar göstermiş oldukları İlgi ve alakalarından dolayı hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyoruz." dedi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim