• BIST 9645.02
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 18 °C
  • İzmir 24 °C

Ertansa, Halkı Kayakla Buluşturdu

Ertansa, Halkı Kayakla Buluşturdu
Son dönemde ürettiği ve faaliyete geçirdiği projelerle şehrin gündeminde yer alan ERTANSA A.Ş. SNOW25 ile Erzurum halkına hizmet etmeye ve şehrin imkânlarını...

Son dönemde ürettiği ve faaliyete geçirdiği projelerle şehrin gündeminde yer alan ERTANSA A.Ş. SNOW25 ile Erzurum halkına hizmet etmeye ve şehrin imkânlarını Erzurum halkı ile buluşturmaya devam ediyor.

185 kişi kapasiteli olan SNOW25, Erzurum halkının kayak ve kızak sporlarına uzaklığının fark edilmesi üzerine başlatılmış olan bir proje. Dünyanın önemli kayak merkezlerinden biri olan Erzurum Palandöken Kayak Merkezi'nde Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen'in talimatıyla hayata geçirilen ve geliştirilen bu projeyle kış sezonu itibariyle faaliyetler başlanarak küçükten büyüğe Erzurum halkı uygun fiyatlar ile kayak yapabilme imkânına kavuşturdu.

Palandöken Dağı'nın eteğinde yer alan SNOW25'te aynı anda 130 yetişkin ve 55 çocuğa kayak yapabilme imkânı sunuluyor. Erzurum halkına şimdiye kadar sunulmamış olan bir imkanı sunan SNOW25 alanında uzman öğreticilerle çalışmakta ve öğrenim sonrasında öğrencilere "Kayak Yapabilir" belgesi sunuyor.

Süreklilik arz edecek olan projenin koordinatörü ve ERTANSA A.Ş Genel Müdürü Yasin Deniz yaptığı açıklamada "Görevi devraldığımız günden itibaren halkımıza hizmet yolunda en verimli çalışmaları en uygun fiyatlar ile sunmaya çalışıyoruz. Hizmet sektöründe ayrım gözetmeyen yapımız ile halkımızda eksikliğini gördüğümüz her alanda yeni projelere yer veriyor ve geliştiriyoruz. Yaptığımız her çalışma ile bizden takdirini esirgemeyen halkımıza en iyisini sunma çalışmamız devam ediyor. Bugün SNOW25'te yapmış olduğumuz proje ile Erzurum halkını uygun fiyat ile kayak yapabilme imkanı sunuyoruz. Aldığımız olumlu tepkiler ve yoğun talep doğrultusunda tesisi ve sayıyı genişletmeyi hedefliyoruz." ifadelerini kullandı.

SNOW25'in hemen yanında yer alan CAFE25 dünya mutfağının eşsiz lezzetlerini de özenle hazırlanmış menüsünde sunuyor. Taze baharatların ve sebzelerin kullanıldığı yemeklere ev sahipliği yapıyor.

Ertansa, Halkı Kayakla Buluşturdu

Ertansa, Halkı Kayakla Buluşturdu

Ertansa, Halkı Kayakla Buluşturdu

Ertansa, Halkı Kayakla Buluşturdu

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim