• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 16 °C

Ersun Yanal ile tartıştı

Fenerbahçe'nin kaptanı, Konyaspor'un ikinci 45 dakikadaki baskılı oyunu ve rakibin üst üste gelen atakları nedeniyle sürekli kulübeye dönüp, hocası Yanal'la tartıştı
Fenerbahçe, Galatasaray mağlubiyetinin ardından lige de Torku Konyaspor karşısında şok yenilgiyle başladı. Sarı-lacivertliler, ilk yarıda elde ettiği 2-0'lık skor avantajını ikinci yarıda koruyamazken bu sezonki 4. resmi maçta da, ikinci yarılardaki mahkum oynama hastalığını devam ettirdi. Bu da isyanı beraberinde getirdi. F.Bahçe'nin tecrübeli kaptanı Emre Belözoğlu, ikinci 45 dakika boyunca saha içinden kulübeye dönerek Ersun Yanal ile tartıştı.
 
İŞTE KONYA'DA YAŞANANLAR
 
55' 'MESAFE UZADI' UYARISI
 
Konyaspor'un santrforu Thorvaldsson'un kaçırdığı golün ardından Konya ataklarının sıklaşmasıyla Emre ilk kez kulübeye döndü. El işaretleriyle takımın mesafesinin uzadığını, ileri üçlünün geriye yardım edemediğini ve baskının nedeninin bu olduğunu anlatmaya çalıştı. Emre'nin bu uyarısından 3 dakika sonra Alper çıktı oyuna Salih girdi.
 
60' KUYT'IN YERİNE WEBO
 
Emre yine kulübeye döndü, aynı sorunun devam ettiğini anlattı. Yanal'ın hamlesi bu kez Kuyt&Webo değişikliği oldu. Değişiklik, Emre ile yaşanan diyalogdan 2 dakika sonra gerçekleşti.
 
73' CRİSTİAN'I DİNLEDİ
 
Webo'nun girmesiyle hem sol hem sağ kanat savunması aksamaya başladı. Sağ bek Topuz'un yaptırdığı penaltı sonrasında Emre yere çöktü, kulübeye döndü. Penaltının kaçmasının ardından, Yanal'ın yanına giden Cristian, Emre'nin yanına gideceğini, Salih'in ikisinin önünde oynamasını istedi. Yanal hemen orta saha kurgusunu değiştirip Cristian'ın önerisini gerçekleştirdi
 
76' SİNİRİNİ TOPTAN ÇIKARDI
 
Konya'nın ilk golünden sonra Fenerbahçe pas yaparak oyunu soğutmaya çalıştı. Bir pas hatasının ardından top taç çizgisini geçti. Emre teknik heyetin önünde taca çıkan topa sert bir şekilde vurarak topu tribünlere gönderdi.
 
90' SOYUNMA ODASINDAN İLK ÇIKTI
 
Konya'nın golleri art arda geldi, Fenerbahçe'nin son çabaları da sonuç vermeyince eldeki 3 puan kaçtı. Emre son düdüğün ardından hiç kimseyle konuşmadan hızla soyunma odasına yürüdü. Soyunma odasından ilk çıkan isim oldu. Hızla otobüse bindi ve kimseyle konuşmadı.
 
 
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim