• BIST 9079.97
  • Altın 2320.484
  • Dolar 32.3655
  • Euro 34.9623
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 18 °C

Erdoğan, Kahta İlçe Teşkilatıyla bir araya geldi

Erdoğan, Kahta İlçe Teşkilatıyla bir araya geldi
AK Parti Adıyaman İl Başkanı Mehmet Erdoğan, AK Parti Kahta ilçe teşkilatında partililerle bir araya geldi.

AK Parti Adıyaman İl Başkanı Mehmet Erdoğan, AK Parti Kahta ilçe teşkilatında partililerle bir araya geldi.

AK Parti Kahta İlçe Teşkilatında düzenlenen programa AK Parti Adıyaman İl Başkanı Mehmet Erdoğan, Merkez İlçe Başkanı Mustafa Alkayış, AK Parti Kahta İlçe Başkanı Bedir Yeni, AK Parti Kahta Eski İlçe Başkanı Engin Akel, parti yönetimi, basın mensupları ve vatandaşlar katıldı.

Programın açılış konuşmasını yapan Kahta Eski İlçe Başkanı Engin Akel, kongrelerin siyasi partiler için bir şölen olduğuna dikkat çekerek hem Adıyaman teşkilatında hem de Kahta ilçe teşkilatında değişiklikler olacağını söyledi.

Akel, "Ben ve yönetim kurulu arkadaşlarımız yeni yönetimde görev almayacağız. Yapılan istişareler neticesinde genel merkezimizin de uygun görmesiyle kongreyi tek liste olarak Bedir Yeni başkanın öncülüğünde yapacağız. Kongreler siyasi partiler için bir şölendir. Yeni seçilecek başkan ve yönetim kuruluna elimizden gelen daha fazlasıyla katkı sunarak yardımcı olacağız" dedi.

Birlik ve beraberliğe vurgu yapan Kahta İlçe Başkanı Bedir Yeni ise, "Bugün listede yer alan ya da yer alamayanlar olabilir. Ama dava hepimizin davasıdır. Hepimizin elini taşın altına koyup birlik ve beraberlik içerisinde çalışarak bu başarıyı daha da yukarıya taşıyacağımıza inanıyorum. 12 Kasım Pazar günü yapılacak kongreyi sizlerle güzel bir şekilde taçlandırmayı amaçlıyoruz" ifadelerini kullandı.

Kahta'nın hem sayısal ağırlığı hem de siyasal ağırlığı açısında Adıyaman'ın önemli bir şehri olduğunu vurgulayan AK Parti Merkez ilçe Başkanı Mustafa Alkayış, "AK Parti teşkilatı olarak bir faaliyetimiz olacağı zaman çok daha hassas, verimli ve kamuoyuna partimizin gücünü, halktaki karşılığına uygun bir şekilde hazırlık yapıp buna uygun bir kongre sürecini izlememiz gerekiyor. Davadan vazgeçmek, usanmak ve bırakmak bizim kitabımızda yoktur. Geçmişten bu güne kadar teşkilatlarımızda görev yapmış olan herkese teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Siyasi partilerin millete ve memlekete hizmet yapmak için var olduğunu söyleyen AK Parti Adıyaman il Başkanı Mehmet Erdoğan, "Siyasi partilerde rekabet güzel bir yarıştır. Ama kongrelerdeki rekabet anlayışının faydadan çok zarar verdiğine şahit oluyoruz. İşlerimizi istişare ederek kardeşlerimizle birlikte hepimiz masanın bir tarafından tutarak bulunduğumuz mekan için hizmet edeceğiz. Kahta eskiye oranla biraz daha gelişmiştir. Hizmetler artarak devam ediyor. Daha önce yapılan hizmetler üzerine yeni hizmetlerin yapılması Ak Parti ile beraber artarak devam etmiştir. İki dönem mevcut yönetimle beraber hem Adıyaman'da hem de TBMM'de Adıyaman ve ilçelerimiz için beraber çalıştık. Bundan sonraki süreç için Cumhurbaşkanımız bizlere bu görevi verdi. İl başkanlığı olarak ilçe teşkilatlarıyla bu aziz milletimize hizmet etmek için çalışacağız. Bizler, "insanların en hayırlısı insanlara faydalı onladır" prensibi ile çalışıyoruz. İnsanımız AK Parti'yi seviyor. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı da seviyor. Eğer halkımızın bu sevgisi olmasaydı gerek Adıyaman'da gerekse Kahta'da ve diğer ilçelerimizde rekor derecede oy çıkmazdı. Hedefimiz insanlarımıza muhabbetle yaklaşıp onların problemlerini dinleyip çözüm üretebilmek, insanlarımızı hizmetlerle buluşturabilmektir. 12 Kasım Pazar günü öğleden sonra Kahta kongremiz olacaktır. Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Milletvekillerimiz de Kahta'da olacaklardır. Bütün Kahtalı hemşerilerimizi yapılacak AK Parti Kahta ilçe kongremize, heyecanımıza ve bu şölenimize davet ediyorum. İlk günkü aşkla başlattığımız sloganımıza sizleri davet ediyoruz. Türkiye'nin AK Parti iktidarıyla ne kadar büyüdüğünü ne kadar geliştiğini bizler görerek şahitlik ediyoruz. Birileri görmese de bu aziz milletimiz bunun farkındadır.

Kahtalı hemşehrilerimiz her seçimde bize destek olarak farkındalığını göstermiştir. Siyasi olarak Kahta'ya hizmet etmiş olanlara teşekkür etmek boynumuzun borcudur. Bugüne kadar Ak Parti teşkilatlarında görev yapmış herkese teşekkür ediyorum" dedi.

AK Parti Adıyaman İl Başkanı Mehmet Erdoğan ve beraberindeki heyet, toplantıdan sonra Kahta'da faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşları ve meslek odalarının başkan ve temsilcilerini ziyaret etmek için ilçe teşkilatından ayrıldı.

Mehmet Erdoğan ve beraberindekiler Kahta Ziraat Odası, Kahta Esnaf Odasını ziyaret etti.

Erdoğan, Kahta İlçe Teşkilatıyla bir araya geldi

Erdoğan, Kahta İlçe Teşkilatıyla bir araya geldi

Erdoğan, Kahta İlçe Teşkilatıyla bir araya geldi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim