• BIST 9079.97
  • Altın 2309.209
  • Dolar 32.3485
  • Euro 35.0814
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 17 °C
  • İzmir 21 °C

Erdemli Belediyesi’ne ’Yılın Belediyesi Ödülü’

Erdemli Belediyesi’ne ’Yılın Belediyesi Ödülü’
Erdemli Belediyesi, bir haber sitesi tarafından düzenlenen organizasyonda Kültür Merkezi Projesi ile "Yılın Belediyesi Ödülü'ne layık görüldü.

Erdemli Belediyesi, bir haber sitesi tarafından düzenlenen organizasyonda Kültür Merkezi Projesi ile "Yılın Belediyesi Ödülü'ne layık görüldü.

Erdemli Belediyesi'nden yapılan açıklamada, Türkiye'de belediyeleri takip eden "belhaber.com" adlı haber sitesi tarafından 9. kez düzenlenen, "Belediye Oscarları', Yılın Belediye ve Yerel Yönetim Projeleri alanında Erdemli Belediyesi ödüle layık görüldü. İstanbul Taksim CVK Otel'de düzenlenen "9. Belediye Oscarları Ödül Töreni'ne Erdemli Belediyesi'ni temsilen Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Adem Arslan katıldı.

Erdemli'de ilk defa yapılarak hayata geçirilen Erdemli Belediyesi Kültür Merkezi Projesi'nin ödüle layık görülmesinin kendileri için sürpriz olmadığını söyleyen Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, Erdemli Kültür Merkezi'nin içinde barındırdığı değişik hizmet alanlarıyla zaten ödülü hak ettiğini belirtti. Vatandaş odaklı hizmet anlayışının beraberinde bu tür ödülleri getirmesinin normal olduğunu kaydeden Tollu, "Biz bu ödülleri Erdemli adına Erdemli'nin hizmetkarları olarak alıyoruz" dedi.

Erdemli'nin son iki dönemde tarihinin en büyük hizmetlerini gördüğünü ifade eden Tollu, "Bu hizmetler layık görülen ödüllerle taçlanıyor. Bu gurur Erdemli'de yaşayan tüm vatandaşlarımızındır. Bu ödülleri ilçemiz adına, vatandaşlarımız adına alıyoruz. Hizmetlerimizin karşılığı olarak alıyoruz. Bizim asıl ödülümüz değerli vatandaşlarımızdır. Onlara hizmet etmek boynumuzun borcudur" diye konuştu.

Hız kesmeden Erdemli'ye hizmet etmeye devam edeceklerini söyleyen Tollu, kendilerini ödüle layık gören kurum ve kişilerle birlikte, Erdemli'ye ilk defa bir kültür merkezi kazandıran herkese emeklerinden dolayı teşekkür etti.

Ödül törenine katılarak Erdemli Belediyesi'ni temsil eden Adem Arslan ise bu tür ödüllerin kendilerini daha çok çalışmaya, daha bir azimle hizmet etmeye ittiğini söyledi. Ödül töreninde, Erdemli Belediyesi'nin isminin geçmesinin kendilerini gururlandırdığını kaydeden Arslan, bu tür programlar aracılığıyla da Erdemli'yi tanıttıklarını dile getirdi. Arslan, "Bir hizmet yaparsınız, vatandaşlara armağan edersiniz ve bundan bir haz alırsınız. Daha sonra yaptığınız bu hizmet başkaları tarafından değerlendirilip, ödüle layık görülürse yaptığınız işin ne kadar doğru olduğunu görür daha fazla haz alırsınız" ifadelerini kullandı.

Erdemli Belediyesi’ne ’Yılın Belediyesi Ödülü’

Erdemli Belediyesi’ne ’Yılın Belediyesi Ödülü’

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim