• BIST 9079.97
  • Altın 2309.701
  • Dolar 32.3391
  • Euro 35.0977
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 17 °C
  • İzmir 21 °C

Emre'den Melo yorumu!

Emre'den Melo yorumu!
Emre Belözoğlu, katıldığı programda Melo'yu kendi camiasının değerlendirmesini istedi.

Fenerbahçe'nin başarılı futbolcusu Emre Belözoğlu Kanaltürk'e açıklamalarda bulundu. Çocukluğundan beri Fenerbahçe sevgisi taşıdığını söyleyen Emre Belözoğlu, bilinmeyenleri açıkladı.

"BAŞKANIMIZ HEPİMİZDEN DİK DURDU"

Emre, "Başkanımız hapishanede hepimizden çok dik duruş gösterdi. Başkan Fenerbahçe mevzu olunca her şeye hakkını verir.Bizim çok iyi bir arkadaşlığımızın olması, taraftarın arkamızda olması, takımımızda kaliteli ve iş ahlakı olan oyuncuların fazla olması bize şampiyonluğu getirdi. Son 2 sene Galatasaray şampiyon olmuştu. Takımın birlikteliği, bütünlüğü, büyüklerimizin birbiriyle paslaşması bize şampiyonluğu getirdi." dedi.

"BU SÜRECİ BU CAMİA HAK ETMEDİ"

Deneyimli futbolcu, "Ben oyuncu grubumuzun büyük bir haksızlığa uğradığının farknda olarak çok iyi birlik olduğunu düşünüyorum. Futbolcunun cevap vereceği tek bir yer var o da sahanın içi. Bunları hak etmemiştik. O sene o takım saha içinde oyunucuyla, taraftarıyla çok temiz bir sezon geçirdi. Alnımızın teri ile şampiyon olduk. O süreçten buraya geldiğimizde ne kadar haklı olduğumu tüm Türkiye gördü. Bu süreci bu cami hiç haketmedi."

"2-3 SENE DAHA OYNAYACAĞIM"

34 yaşına gelen Emre,"2-3 sene daha oynayacağım. ne olursa olsun herkesin fikrine saygım var. Ben saygıyı fazlasıyla hak ediyorum bu ülkede. 18 senedir oynuyorum. Hatalarım da oldu. Sahadaki agresifliğimi eleştirsinler. Abone olduğumuz bir gazete var maçtan sonra onu okuyorum. Benim hakkımda ne konuşmuş Orkun abi bize iletiyor. Kimin ne konuştuğunu çok önemli olmadığı bir dönemdeyim." dedi.

"IRKÇILIK HİSSETMEDİĞİM BİR DUYGU"

Irkçılıkla alakalı değerlendirmelerde bulunan denyimli futbolcu,"Irkçılık içinde hissetmediğim bir duygu. Allah'tan başka kimseye hesap vermem. Ben bazı şeyleri mahşeri vicdana bırakmış durumdayım. İnsanların beni iyi veya kötü bilmesi çok önemli değil. Ben kendimi biliyorum. Beni Allah bilsin, bu duyguyu barındırmadımı, onun dışında çok önemli değil." dedi.

Melo KONUSU

Melo hakkında konuşan Emre, "Futbolun içinde olan şeyler sahada kalmalı. Melo ile olan konu bundan ibaret. Melo'nun yaptığı hareketlerini kendi camiasının değerlendirmesi gerekiyor. İtalya'da saha içinde birçok diyaloğa giriliyordu. Benim duyduklarımı kulaklarıyla duysunlar ve kendilerini benim yerime oynasınlar. Bize durduğumuz yerde ana avrat küfrediyorlar. Futbol insanları birleştirsin, kucaklaştırsın ama futbolun görevi bu değil." diye konuştu.

"TERİM GİBİ BİR ABİMİZ OLDU"

Emre, "Çocukluluğumda Fenerbahçeli'ydim. Gönlümüzde Fenerbahçe sevgisi vardı. Galatasaray alt yapısından çıktık. Fatih Terim gibi bir abimiz oldu. Orada çok güzel şeyler yaşadım." dedi.

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim