• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 18 °C

EMITT Fuarında Akçakoca’da Yerini Aldı

EMITT Fuarında Akçakoca’da Yerini Aldı
Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı-EMITT ; 28-31 Ocak 2016 tarihleri arasında Türkiye'nin de aralarında bulunduğu 70'e yakın ülkeye ev sahipliği...

Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı-EMITT ; 28-31 Ocak 2016 tarihleri arasında Türkiye'nin de aralarında bulunduğu 70'e yakın ülkeye ev sahipliği yapıyor. Yerli ve yabancı üst düzey devlet yetkilileri ve turizm sektörü temsilcileri tarafından açılışının gerçekleştirildiği EMITT, bu yıl 20.yaşını kutluyor.

Fuar, Tüyap Fuar ve Kongre Merkezinde 70 bin metrekarelik 11 salonda, 4.500 firmayı bir araya getiriyor. 100 binin üzerinde seyahat tutkunun buluşma noktası olan EMITT, 31 Ocak Pazar akşamına kadar açık olacak.

Gerçekleşen Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı EMITT'te Salon 8'de kurulan Düzce standı içerisinde "Akçakoca" ilçesi de yerini aldı. Düzce ilini ve ilçelerini tanıtan standa Akçakoca'ya ayrılan bölümde Erol Badanoz tarafından canlı performans gerçekleştirilmekte ve Tarihi Yukarı mahalle evleri maketleri yapılmaktadır. Rıdvan Direk tarafından da Akçakoca ismini taşıyan yatlar ve kayıklar sergilenmekte olup, katılımcıların yoğun ilgisini çekmektedir.

Standa Düzce Valisi Ali Fidan, Akçakoca Kaymakamı Mehmet Özer, Akçakoca Belediyesi Başkan Yardımcısı Ali Direk, Düzce İli İlçe Kaymakamları, daire müdürleri ve birçok ziyaretçi iştirak etmiştir.

Dört gün boyunca sürecek olan fuarı 29.01.2016 Cuma günü Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici ve Akçakoca Basını ziyaret edecek olup, 30.01.2016 cumartesi günü de Akçakoca'dan, Belediyenin kaldıracağı otobüsle Yukarı Mahalle pazarındaki bayanlar ve ilçeden birçok katılımcı ziyaret edecektir.

Akçakoca standında, Akçakoca'yı tanıtan 6 çeşit broşür , kitaplar, magnetler, bardak atlıkları, kalemler, kavrulmuş fındık, Akçakoca helvası, Akçakoca Kolonyası,el yapımı makarnalar, tarihi yukarı mahalle maket evleri, maket tekneler, tarihi el yapımı hasır seccadeler ve yöresel melengüçceği tatlısı yer almıştır.

Akçakoca ilçesi ilerleyen yıllarda, kamu ve kuruluşların, sivil toplum örgütlerinin, turizm işletmecilerinin, basının sağlayacağı güçlü küresel ağ ve deneyimli portföyle birliktelik sağlayarak, turizm sektöründe daha güçlü bir sinerji yaratacaktır.

EMITT Fuarında Akçakoca’da Yerini Aldı

EMITT Fuarında Akçakoca’da Yerini Aldı

EMITT Fuarında Akçakoca’da Yerini Aldı

EMITT Fuarında Akçakoca’da Yerini Aldı

EMITT Fuarında Akçakoca’da Yerini Aldı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim