• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 15 °C
  • İzmir 16 °C

EMITT 2016’da Adana Rüzgarı

EMITT 2016’da Adana Rüzgarı
Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, İstanbul'da 20'incisi açılan EMITT Fuarı'nda Adana'yı tanıtmak ve kentin zenginliklerini bir kez daha...

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, İstanbul'da 20'incisi açılan EMITT Fuarı'nda Adana'yı tanıtmak ve kentin zenginliklerini bir kez daha anlatmak için çaba gösterdiklerini belirtti.

İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde 28-31 Ocak 2016 tarihlerinde düzenlenen Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı'nda (EMITT) 70 ülkeden sektör temsilcileri bir araya geldi. Fuarda Adana stantlarının oluşturulmasına önemli destek veren Adana Büyükşehir Belediyesi, kentin tanıtımına büyük katkı sağladı. Kent değerlerinin görsellerle sembolize edildiği Adana standında ziyaretçilerle buluşan Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Adana'nın zengin tarihi ve doğal güzellikleriyle yoğun turizm potansiyeli taşıdığını belirtti.

"ADANA'NIN DEĞERLERİNİ TANITIYORUZ"

EMITT'te Adana'nın tanıtımını en iyi şekilde yapmak için kentin diğer dinamikleriyle işbirliği içinde çaba harcadıklarını kaydeden Başkan Sözlü, "Fuarda yerel kültürler öne çıktı. Anadolu'daki derin Türk kültürü motiflerinin sergilendiği güzel bir fuar. Burada Türkiye'nin dört bir yanının turizm açısından zengin potansiyeli ortaya konulur, tanıtımı yapılırken, aslında dikkatli bakıldığında Anadolu'daki köklü medeniyetimizin, Türk kültürünün temel unsurları ve kalıcı sembollerinin da bir arada olduğu görülür. İstanbul'da Miniatürk Müzesi var. Miniatürk'ün daha zengini bugün bu fuarda. Biz de Adana'yı tanıtmak, Adana'nın zenginliklerini sunmak istedik" dedi.

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Adana Büyükşehir Belediyesi standında ziyaretçilere Adana'yla ilgili bilgi içeren kitap ve broşür dağıttı. Başkan Sözlü, bazı ilçe belediye başkanları ve Büyükşehir bürokratlarıyla birlikte diğer stantları da gezdi, incelemelerde bulundu.

EMITT 2016’da Adana Rüzgarı

EMITT 2016’da Adana Rüzgarı

EMITT 2016’da Adana Rüzgarı

EMITT 2016’da Adana Rüzgarı

EMITT 2016’da Adana Rüzgarı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim