• BIST 9099.05
  • Altın 2324.746
  • Dolar 32.3593
  • Euro 34.9694
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 22 °C

EMBRİYOSKOP+ İLE HAMİLELİK ŞANSINIZI ARTIRIN

EMBRİYOSKOP+ İLE HAMİLELİK ŞANSINIZI ARTIRIN
En gelişmiş yeni teknoloji sonunda Kıbrıs’ta ve yalnızca Dünya Tüp Bebek merkezinde sunuluyor. EmbriyoSkop+ ile tanışın, embriyolarınız üzerindeki stresi ve rahatsızlığı azaltırken embriyonuzun büyümesini sürekli olarak izleyen ve kaydeden time-lapse sistemi ile devrimci bir inkübatör türü.

Hamilelik şansını arttırdığı ve düşük riskini azalttığı kanıtlanmış olan bu harika yenilik Avrupa ve Amerika’daki öncü doğurganlık merkezleri arasında artık standart bir bakım haline gelmiştir. Çocuk sahibi olma hayallerinizi gerçekleştirmek Dünya Tüp Bebek merkezindeki bizler için oldukça önemlidir ve tedavi gören bütün hastalarımızın bu servisten ÜCRETSİZ olarak faydalanmasını sağlamaktan büyük sevinç duymaktayız.

Dahası, sadece Dünya Tüp Bebek merkezinde bulunan bir başka yeniliğimiz daha var. Kıbrıs’taki bir başka ilk olan RI Witness, herhangi bir hatadan kaçınmak için Tüp Bebek döngüsünün her bir adımını güvence altına alan, yardımcı üreme teknolojisinde yeni bir yönetim sistemidir. Dünya Tüp Bebek merkezinde, Tüp Bebek serüveninizi oldukça ciddiye alıyoruz. İşte bu iki yeni teknolojiyi sunmak da bizim adanmışlığımızın doğal bir sonucudur. Bir başka makalede RI Witness’ı detaylı bir şekilde inceleyeceğiz. Bu arada, gelin sizlere Embryoscope+’ın mucizelerini gösterelim.

Embriyoskop+ nedir?

EmbriyoSkop+, her on dakikada bir embriyoların görüntüsünü çeken kamera ve mikroskobu ile Vitrolife tarafından geliştirilmiş, özel tasarım yüksek kapasiteli time-lapse inkübatorüdür. Bu time-lapse teknolojisi ile birlikte, embriyolarınızın gelişiminin tamamını onları inkübatörün güvenli ortamından ayırmadan gözlemleyebiliriz.

Bu sistem, inkübatör içerisindeyken her bir embriyonun bireysel olarak time-lapse videosunu oluşturmamızı sağlamaktadır. Embriyoloji uzmanımız bu videoları, transfer ya da dondurma işlemleri için en uygun embriyoyu seçerken kullanmaktadır. Embriyolarınızdan transfer için en uygun olanları belirledikten sonra, size önemli aşamaları anlattığımız videonun bir kopyasını alacaksınız.

Embriyolar ne zaman embriyoskop içerisine konulur

Embriyolar, yumurtaların toplandığı günün ardından, biz döllenmeyi onayladıktan sonra, embriyoskop içerisine yerleştirilir. Gelişimlerinin her aşamasının gözlemlenebildiği bu gelişmiş inkübatör içerisinde durmaları gerekmektedir.

Şu anda geleneksel yöntemde, embriyoloji uzmanlarının, 2-5 gün arasında sabit bir zaman aralığında gelişmekte olan embriyonun 3-5 adet kısa değerlendirmesini yapabilmek için embriyoları inkübatörden çıkarmaları gerekmektedir. Değerlendirme sırasında en iyi embriyoyu seçerken hücre sayısı ya da ne kadar hızlı çoğaldıkları gibi çeşitli kriterler göz önünde bulundurulur.

Bu “anlık” değerlendirmeler, embriyonun inkübatörün güvenli ortamının dışında geçirdiği sürenin en aza indirilmesi zorunlu olduğu için kısıtlıdır. Bunun sebebi de embriyonun kalitesini ve hamilelik şansını azaltabilecek olan embriyo stresinden kaçınmaktır.

EmbriyoSkop Plus’ın time-lapse teknolojisi ile birlikte yeni ve daha iyi bir yönteme sahibiz. Embriyoloji uzmanları artık embriyoların gelişiminin tamamını onları inkübatörün güvenli ortamından ayırmadan gözlemleyebilmektedir.

Embriyolarınız, EmbriyoSkop inkübitörünün içerisinde korundukları ve stabil ve ılık ortamlarında bütün bir kültür süresi boyunca rahatsız edilmeden durdukları için oldukça güvendeler.

EmbriyoSkop Plus’ın Faydaları

 Rahatsız edilmeyen gelişim. EmbriyoSkop Plus ile birlikte, embriyolarınız rahatsız edilmeden stabil ve güvenli bir ortamda büyüyebilmektedir. Ortam ısısı doğrudan temaslı ısı ile sıkı bir şekilde düzenlenmektedir ve hava sürekli olarak bir HEPA/VOC filtresi aracılığı ile temizlenmektedir. Entegre gaz karıştırıcısı ile azaltılmış oksijen koşulları kolaylıkla uygulanabilmektedir. Küçük inkübatör çemberleri kapının açılmasından sonra kültür koşullarının yeniden iyileştirilmesini hızlı bir şekilde sağlamaktadır ve embriyoloji uzmanlarının gelişimi gözlemlemek için embriyoları inkübatör içerisinden manuel olarak çıkarmalarına gerek yoktur.

7/24 Sürekli Gözlemleme. EmbriyoSkop+ yüksek kalite Hoffman modülasyon kontrast optikler kullanarak bir saat içerisinde her bir embriyonun ayrı ayrı pek çok kez fotoğrafını çeken dahili bir kameraya sahiptir. Bu kontrast time-lapse görüntüleme, oldukça önemli morfolojik özellikleri gözlemlememizi sağlayan kusursuz bir video oynatma sistemi sağlamaktadır. Bu teknoloji, embriyonuzun gelişiminin bütün hayati aşamalarını görmemizi sağlayan oldukça geliştirilmiş bilgileri sunmaktadır. Işın dalga boyu ve açığa çıkan toplam enerji, bu teknolojinin embriyolarınıza zarar vermemesini sağlamaktadır. Embriyoskop içerisine bir seferde 12’ye kadar embriyo yerleştirilebilmektedir.

Hamilelik Şansının Artması. EmbriyoSkop+ en güvenilir embriyoyu transfer etmemizde bize yardımcı olmaktadır. Sonuç olarak, Tüp Bebek tedavisi sonrası hamile kalma ihtimaliniz artmakta ve düşük yapma riskiniz azalmaktadır. Time-lapse kültür ve değerlendirme, Tüp Bebek başarınızı bu üç noktada arttırmaktadır:

 

İyileştirilmiş implantasyon oranı. Time-lapse, yaşayabilir bir embriyo transferi şansınızı geliştirir ve bu da klinik sonuçların artmasını sağlar.

Azalmış düşük riski. İmplantasyon için en uygun embriyonun seçimi aynı zamanda düşük ya da başarısızlık ihtimalini de düşürmektedir.

Daha kısa sürede hamile kalma. Düşük ihtimalini azaltırken klinik hamilelik oranlarının gelişmesini, hamileliğe giden sürecin efektif bir şekilde kısalmasını sağlamaktadır.

 

Embriyoskop+ ne kadar?

Tüp Bebek’te EmbriyoSkop’un kullanılması dünya üzerinde yer alan en kaliteli merkezler için bir standart haline gelmiştir ve hastalar başarılı bir Tüp Bebek deneyimi yaşamak istemekte ve kendilerini daha rahat hissetmektedir. Time-Lapse Embriyoskop’un Tüp Bebek tedavisine ek olarak ortalama ücreti 695€’dur. Ancak, Dünya Tüp Bebek merkezi bu teknolojiyi Kıbrıs'ta kullanan ilk merkez olduğundan, merkezde tedavi gören bütün hastalarımıza başlangıçta Embriyoskop+’ı ücretsiz olarak sunuyoruz.

Benzer olarak, ikinci bir yeniliği de -RI Witness - ücretsiz olarak sağlamaktayız. Tedavilerinizi sakin ve endişesiz bir şekilde gerçekleştireceksiniz. RI Witness, Tüp Bebek laboratuvarındaki tüm aktiviteyi belirleme ve gözlemleme için Radyo Frekansıyla Tanımlama (RFT) kullanmaktadır. Bu sistem otomatik olarak çalışmaktadır. Arıza güvenliği özelliği sayesinde insan hatası riski azalmakta ve hepimize güven vermektedir. RI Witness hakkında bilgi edinmek için bir diğer makalemizi okuyabilirsiniz - Endişesiz Tüp Bebek RI Witness sayesinde artık mümkün.

Dünya Tüp Bebek Merkezinde Bizimle İletişime Geçin

Aile kurma yolculuğunuzda sizlere yardımcı olmaktan memnuniyet duyarız. Bu teknolojinin mümkün kıldığı faydalar ile başarıya ulaşacağınızdan çok daha eminiz. Bizimle hemen iletişime geçin ve bu olağanüstü yolculuğa birlikte başlayalım.

 

 

 

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim