• BIST 9079.97
  • Altın 2324.233
  • Dolar 32.3558
  • Euro 34.9403
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 16 °C

Elazığspor’un İlk Yarı Karnesi

Elazığspor’un İlk Yarı Karnesi
PTT 1. Lig'in ilk yarısını 29 puanla lider olarak tamamlayan Vartaş Elazığspor, 17 karşılaşmanın 8'inde galip gelirken, 5 beraberlik ve 4 mağlubiyet yaşadı.

PTT 1. Lig'in ilk yarısını 29 puanla lider olarak tamamlayan Vartaş Elazığspor, 17 karşılaşmanın 8'inde galip gelirken, 5 beraberlik ve 4 mağlubiyet yaşadı. İç sahada 20 puanla ilk sırada yer alan bordo-beyazlı ekip, deplasmanda ise istediği başarıyı yakalayamadı.

PTT 1. Lig'in ilk yarısını lider olarak tamamlayan Vartaş Elazığspor'da maddi sıkıntılar yaşansa da yüzler gülüyor. Kent genelinde takıma sahip çıkılması için başlatılan kampanyalar ve destek çabalarının ortaya çıkması ile içinde bulunduğu ekonomik krizden kısa sürede çıkması beklenen Vartaş Elazığspor'da, Teknik Direktör İbrahim Üzülmez'in kalıp kalmayacağı ise henüz netlik kazanmadı.

EN AZ GOL YİYEN 3. TAKIM

Ligde 17 karşılaşmada 8 galibiyet, 5 beraberlik ve 4 mağlubiyetle 29 puan alan bordo-beyazlı ekip, 22 gol atarken, kalesinde ise 15 gol gördü. Attığı gollerle Alanyaspor, Göztepe ve Samsunspor'la birlikte en çok gol atan 5. takım arasında yer alan Elazığspor, yediği 15 gol ile Balıkesir ve Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'nden sonra en az gol yiyen 3. takım oldu.

İÇ SAHA BAŞARISI

Elazığspor, ile yarıda kendi evinde 9 takımla karşı karşıya geldi. Bu karşılaşmalarda 6 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet alan bordo-beyazlı ekip 20 puan topladı. Deplasmanda iç sahada olduğu kadar başarılı olamayan Elazığspor, 8 karşılaşmada 2 galibiyet, 3 beraberlik ve 3 mağlubiyet alarak sadece 9 puan topladı. Takımda en golcü isim ise gol krallığında beraberinde 3 futbolcu ile 3. sırada yer alan Serdar Özbayraktar oldu. Özbayraktar çıktığı karşılaşmalarda 9 gol atarak takımının başarısında büyük pay sahibi oldu.

BEKTAŞ'LA 18, ÜZÜLMEZ'LE 11 PUAN ALDI

Elazığspor sezona Teknik Direktör Bayram Bektaş'la başladı. Bektaş'ın yönetiminde 12 maçta 5 galibiyet alan bordo-beyazlı ekip, 3 beraberlik ve 4 mağlubiyet aldı. Yönetim tarafından kan değişikliği nedeniyle gönderilen Bektaş'ın yerine Beşiktaş'ta hırsı ve başarılı oyunculuğuyla dikkat çeken ve yardımcı teknik adamlık yapan İbrahim Üzülmez'le anlaşıldı.

İbrahim Üzülmez'in sorumluluğunda 6 karşılaşmaya çıkan Elazığspor, bu maçlarda 3 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet alarak hanesine 11 puan yazdırdı.

Öte yandan, takımda maddi sorunlar nedeniyle futbolculara destek amaçlı istifa eden Teknik Direktör İbrahim Üzülmez'in istifasının arkasında olduğunu söylemesi, Kulüp Başkanı Selçuk Cengiz Öztürk'ün ise Üzülmez'le devam etmek istediklerini dile getirmesi teknik direktör sorunun henüz çözüme kavuşmadığını gösteriyor.

Elazığspor’un İlk Yarı Karnesi

Elazığspor’un İlk Yarı Karnesi

Elazığspor’un İlk Yarı Karnesi

Elazığspor’un İlk Yarı Karnesi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim