• BIST 9693.46
  • Altın 2509.35
  • Dolar 32.5753
  • Euro 34.7611
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 18 °C

Elazığ Belediyesi çocukların isteğini geri çevirmedi

Elazığ Belediyesi çocukların isteğini geri çevirmedi
Elazığ Belediyesi Gençlik Meclisi üyeleri sosyal medya hesabından çocukların istekleri doğrultusunda anket yaptı.

Elazığ Belediyesi Gençlik Meclisi üyeleri sosyal medya hesabından çocukların istekleri doğrultusunda anket yaptı. En çok hamburger istenmesi üzerine meclis üyeleri çocuklara hamburger dağıttı.

Elazığ Belediyesi Gençlik Meclisi üyeleri sosyal medya hesapları üzerinden çocuklara kendilerinden ne istedikleri hakkında bir anket yaptı. Yapılan ankette çocukların büyük çoğunluğu birçok seçenek arasından hamburgeri seçti. Bunun üzerine meclis üyeleri, çocukların isteğini geri çevirmeyerek Çatalçeşme, Yemişlik ve Bızmişen TOKİ'lerinde yaşayan çocuklara hamburger dağıttı. Elazığ'da bulunan 41 mahallenin tamamında yaşayan çocuklara hamburger dağıtmayı hedefleyen meclis üyeleri bu tür etkinliklerin devamının geleceğini kaydetti.

Gençlik Meclisi olarak bugün farklı bir etkinlik yaptıklarını belirten Elazığ Belediyesi Gençlik Meclisi Başkanı Uğur Celayir, "Belediye başkanımızdan aldığımız talimatlar doğrultusunda şehrimizde yaşayan tüm vatandaşlarımızla bir araya geliyoruz. Sosyal medya üzerinden başlatmış olduğumuz bir anket çalışmamız vardı. Şehrimizde ikamet eden çocukların gençlik meclisinden nasıl bir beklentisi var, onlar için neler yapabiliriz diye. Çocuklardan gelen talepler içinde en fazla hamburger isteği oldu. Biz de bir karar alıp bir proje başlattık. Elazığ'daki tüm mahallelerde çocuklara hamburger ikramında bulunma kararına vardık. Bugün Çatalçeşme, Bızmişen ve Yemişlik mahallelerine geldik. Bildiğiniz üzere bu mahalleler Elazığ'da deprem sürecinden sonra ortaya çıkan mahalleler. Elazığ'daki 41 mahallenin tamamına da hamburger ikramında bulunmaya devam edeceğiz. Gençlik merkezi olarak buna benzer etkinlikler daha öncesinde de yapmıştık. Bundan sonraki süreçte de yine bu tür etkinlikler yapmaya devam edeceğiz" dedi.

Belediye Başkanının hamburger sürprizi yaptığını aktaran mahalle çocuklarından Ela Ateşçelik, "Dışarda oyun oynarken gençlik meclisinden abi ve ablalarımız geldi, belediye başkanımız bize hamburger ikramında bulunmuş. Abiler ablalar da bize ikram ettiler. Çok teşekkür ediyoruz. Çok beğendim" diye konuştu.

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim