• BIST 9079.97
  • Altın 2307.771
  • Dolar 32.3049
  • Euro 35.0354
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 14 °C
  • İzmir 19 °C

Ekrem Yüce: "Kültürler bir medeniyetin hem geçmişi hem de geleceğidir"

Ekrem Yüce: "Kültürler bir medeniyetin hem geçmişi hem de geleceğidir"
Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Aile ve Çocuk Hizmetleri Şube Müdürlüğü Çocuk Kulüpleri tarafından düzenlenen...

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Aile ve Çocuk Hizmetleri Şube Müdürlüğü Çocuk Kulüpleri tarafından düzenlenen yıl sonu etkinlikleri programı Geyve ilçesinde devam etti.

Geyve Sosyal Gelişim Merkezi'nde gerçekleştirilen programda Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce ve eşi Filiz Yüce, Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya, AK Parti Geyve İlçe Başkanı Abdullah Özdemir, Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Davut Yüce ve çok sayıda katılımcı yer aldı. Başkan Ekrem Yüce öğrencilerin hazırlamış olduğu el emeği eserlerin sergilendiği sergiyi gezdi. Daha sonra öğrenci kulüplerinin müzik ve dans gösterimi ile drama oyunlarını izleyen Başkan Yüce, çeşitli branşlarda dereceye giren öğrencilere ödüllerini takdim etti.

Programın açılış konuşmasını yapan Sosyal Hizmet Dairesi Başkanı Davut Yüce, "SGM'ler binlerce öğrenciye, engelli kardeşlerimize ve kadınlara çok farklı alanlarda hizmet veren bir merkezdir. Bizim temel amacımız geleceği teminatı öğrencilerimizin ahlaklı, kendine güvenen ve boş zamanlarını kaliteli geçirip güzel dostluklar edinen bireyler olmasıdır. Bu amaçla burada yapılan etkinliklerimize tüm vatandaşlarımızın katılmasını arzu ediyoruz" dedi.

Yaklaşık 10 yıldan beri farklı bir belediyecilik hizmeti verdiklerini söyleyen Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya, "Yaklaşık 10 yıldan bu yana Geyve'de farklı bir belediyecilik anlayışı ile hizmet vermeye devam ediyoruz. Toplumun her paydaşına hizmet vermeye çalışıyoruz. İnşallah bu dönem daha farklı daha güzel hizmetlerle ilçemize bir tık ileriye taşıyacağız" diye konuştu.

Kültürler, medeniyetin hem geçmişi hem de geleceği olduğunu söyleyen Ekrem Yüce, "Sosyal Gelişim Merkezlerinin her geçen gün öneminin ne kadar arttırdığının farkındayız. Avrupa ziyaretlerimde görmüş olduğum eğitim alanlarına hayran kalırdım. Şükürler olsun yıllar sonra bizim ülkemizde de şehrimizde de hayran kaldığım eğitim faaliyetleri yapılmaya başlandı. Ben bu faaliyetlerde destek veren, gayret gösteren bütün iştirakçilere teşekkür ediyorum. Kültürler bir medeniyetin hem geçmişi hem de geleceğidir. Kültürüne sahip çıkmayan medeniyetlerin yaşayabilme şansı yoktur. Bizim millet olarak mutlaka kültürümüze sahip çıkmamız ve evlatlarımızı bu doğrultuda yetiştirmemiz lazımdır. Seçim öncesinde vaat ettiğimiz Çocuk Akademisi adlı projemiz vardı. Sosyal Gelişim Merkezlerimiz oluşturacağımız Çocuk Akademisi'nin adeta altlığını oluşturuyor. İnşallah bu merkezlerin daha büyüğünü gerçekleştirmeye gayret göstereceğiz" dedi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim