• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 19 °C

Ekrem İmamoğlu seçim öncesi verdiği sözü tuttu

Ekrem İmamoğlu seçim öncesi verdiği sözü tuttu
Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'na Saraçhane'deki makam odasında tebrik ziyaretinde bulundu.

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'na Saraçhane'deki makam odasında tebrik ziyaretinde bulundu.

 

karalar_4.jpg

 

Karalar'ı, Pazar günü Maltepe'deki ''İstanbul'a Yeni Bir Başlangıç Buluşması''na davet etti.

Seçim öncesi verdiği sözü tuttu: "Maltepe'ye İETT otobüslerini tahsis etmedik!"

''Bebekleri bile davet ettik'' diyen İmamoğlu, ''Çocuğu, kadını, genci, erkeği, sanatçısı, işçisi, üreteni, tüketeni, oy vereni, vermeyeni herkesi davet ettik. Ama kendi araçlarıyla gelecekler. İETT otobüslerimizi tahsis etmedik, onu söyleyeyim. Buyursunlar gelsinler'' dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Adana Belediye Başkanı Zeydan Karalar'ı Saraçhane'deki makam odasında ağırladı.

İmamoğlu'na tebrik ziyaretinde bulunan Karalar, ''Bütün Türkiye'ye hayırlı uğurlu olsun. Çok heyecanlandık izlerken ama İstanbul'u senin aldığından en ufak bir kuşkumuz olmadı ilk günden itibaren. İstanbul'a geldiğimde görmüştüm. Senin duruşun, 'İstanbul benim'' duruşuydu zaten ve öyle oldu' dedi.

karalar_2.jpg

''ADANA USULÜ CESARET VERDİ BANA''

Karalar'ın ardından söz alan İmamoğlu, ''Her akşam aradı beni Başkanım. Adana usulüyle cesaret verdi bana'' diyerek Adana Belediye Başkanı'na teşekkür etti. İmamoğlu, şunları söyledi:

''Adana Belediye Başkanımız, gerçekten hem siyasetin tarlasını hem de belediye başkanlığını iyi temsil eden, iyi yapan arkadaşlarımızdan birisi. Adana'da bambaşka bir süreci başaracağını çok iyi biliyoruz ve Adana'da kendi pozisyonunu iyi bildiği için, yüreğinin ve zihninin yarısını bize ayırarak kampanya yönetti.

karalar_3.jpg

Onu da biliyorum. Katkı sundu, arada telefon açtı, moral verdi. Türkiye'nin birinci sıra plakasına sahip Adana'ya, gerçekten birinci sıra belediye başkanı seçildi. Yolu açık olsun. Başarılar diliyorum. İnşallah güzel hizmetler verecek.''

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim