• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 24 °C
  • İzmir 20 °C

Ekrem İmamoğlu gündeme dair açıklamalarda bulundu

Ekrem İmamoğlu gündeme dair açıklamalarda bulundu
31 Mart Mahalli İdareler Seçiminde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Ekrem İmamoğlu, gündeme dair gelişmelerle ilgili açıklamalarda bulundu.

“Sevgili Can Bartu’ya rahmet diliyoruz. Türk spor camiasının başı sağ olsun,” diyerek sözlerine başlayan İmamoğlu, “Kıymetli vatandaşlarımız ülke meseleleri ıskaladığımız dönemdeyiz. Bugün 12. gün. 12 gündür İstanbul seçimiyle ülke boğuşuyor. Seçildiğimiz çok net. Göreve başlamak istiyoruz. İstanbul’u yönetmek ve boşluğu gidermek istiyoruz. Topluma yakışmayan Büyükçekmece olayı ve birçok konu gündemi meşgul ederken büyük meseleleri ıskalıyoruz. Ekonomi. Ekonomiyle ilgili atılan adımlar sorunları çözmüyor,” dedi.

“Tek sorunumuz İstanbulmuş gibi milletçe her şeyi ıskalıyoruz. Dolayısıyla ülkeyi milletimizi bu güzel İstanbul’un anlamsız yere yorulmasına şiddetle karşı çıkıyoruz.

Daha dün İBB çalışanlarına sendika baskısı yapıldığı yönünde bilgiler geldi. İBB çalışanlarına sesleniyorum. Gönlünüzü rahat tutun. 16 milyon İstanbulluya hizmet dönemi başlatacağız. Başımızın üstünde yeriniz var.

Bana hizmet etmeyeceksiniz, İstanbulluya hizmet edeceksiniz. Bu güzel kentin güzel insanlarına hizmet edeceksiniz. Başka hiçbir şeye kulak asmayın.

Beni kutlayan, oy veren AKP’li kardeşlerim de var biliyorum. Yazıktır günahtır bir seçimi böyle tartıştırmanın taraflı bir şekilde medya üzerinden kurumlara baskı kurmakla ayıp ediyorsunuz.

Maltepe İlçe Seçim Kurulu’na ve İstanbul İl Seçim Kurulu’na sesleniyorum: Tedbir alınması konusunda YSK’ya sesleniyorum. 12 gündür bitecek meseleyi bitirmemenin anlamı yok. Yazık günah. Sonuç ortaya çıkacak. Geciktirmenizin hiçbir anlamı yok.

Aynı şekilde Büyükçekmece’de yaşanan travmayı tekrar hatırlatmak isterim. Evlerin kapıları tek tek çalınıyor. Suç şahsilik taşıyorsa, buyun gereğini yapın. Eğer orada sorumlu bir kişi varsa, suçları varsa gereğini yapın. Bir seçimi, şaibeli şekilde bırakırsanız bu uygulamayı örnek şekliyle ortaya koyarsanız. Türkiye’nin seçimlerine şimdiden gölge düşürmüş olursunuz.

Sözüm ona bir partinin iddiasına delil toplama işine girerseniz gelecekteki seçimleri de zan altında bırakırsınız. Ben Büyükçekmece halkıyla görüştüm. Gittim konuştum. Buna son verin. Seçime gölge düşürme çabası olanları kınıyorum. “

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim