• BIST 9070.29
  • Altın 2324.75
  • Dolar 32.3641
  • Euro 34.9382
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 16 °C
  • İzmir 19 °C

Ekpss Ve İşaret Dili Kurs Başvuruları Devam Ediyor

Ekpss Ve İşaret Dili Kurs Başvuruları Devam Ediyor
Süleymanpaşa Belediyesi Engelli Koordinasyon Merkezi (SEKOMER) ile Süleymanpaşa Halk Eğitim Merkezi'nin ortaklaşa yürüttüğü Engelli Kamu Personeli Seçme...

Süleymanpaşa Belediyesi Engelli Koordinasyon Merkezi (SEKOMER) ile Süleymanpaşa Halk Eğitim Merkezi'nin ortaklaşa yürüttüğü Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı (EKPSS) ve işaret dili kurs başvuruları devam ediyor.

Süleymanpaşa Belediyesi, Süleymanpaşa'da yaşayan engelli vatandaşlar için projelerine devam ediyor. Süleymanpaşa'da yaşayan engelli vatandaşların 24 Nisan'da yapılacak olan EKPSS sınavına daha hazır girebilmesi için, SEKOMER ile Süleymanpaşa Halk Merkezi ortaklaşa olarak EKPSS hazırlık kursu açıyor.

Hafta sonuna kadar sürecek olan başvurularda kurs tarihi önümüzdeki günlerde belli olacak. Haftanın dört günü (Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe) Süleymanpaşa Gençlik Merkezi'nde gerçekleştirilecek olan EKPSS kurslarına, kurs için başvurup EKPSS sınavına girmeye hak kazanan bütün engelli vatandaşlar ücretsiz olarak katılabilecek. Kursa katılacak vatandaşlar Matematik, coğrafya, tarih, edebiyat alanlarında eğitim görecek.

İLETİŞİMİ ARTTIRMAK AMACIYLA İŞARET DİLİ KURSU AÇILIYOR

Ayrıca Süleymanpaşa Belediyesi işitme engelli vatandaşlar için farkındalık oluşturmak, destek ve iletişimi arttırmak amacıyla Süleymanpaşa Belediyesi Sahil Ek Hizmet Binasında işaret dili kursu açılacak. İşitme engelli yakını olan Süleymanpaşalı vatandaşlara öncelik verilecek kursların başvuruları da devam ediyor. 120 saatlik eğitim verilecek kurs hafta içi Çarşamba ve Cuma günleri saat 17.30 ile 20.00 arasında ücretsiz gerçekleştirilecek.

SEKOMER ile Süleymanpaşa Halk Merkezi'nin ortaklaşa yürüttüğü EKPSS ve işaret dili kurslarına katılmak isteyen vatandaşlar, Eski Camii Orta Camii mahallesi Hasan Efendi caddesinde bulunan Süleymanpaşa Belediyesi Ek Hizmet Binası'nda başvurabilirler.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim