• BIST 9693.46
  • Altın 2506.644
  • Dolar 32.5784
  • Euro 34.78
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 24 °C
  • İzmir 21 °C

Eğitim Bir-sen’den Üyelerine Müdür Yardımcılığı Sınavına Hazırlık Çalışmaları

Eğitim Bir-sen’den Üyelerine Müdür Yardımcılığı Sınavına Hazırlık Çalışmaları
Eğitim Bir-Sen Kırklareli Şubesi tarafından, sendikalarının hizmet anlayışının son ürünü olan Müdür Başyardımcılığı ve Müdür Yardımcılığı...

Eğitim Bir-Sen Kırklareli Şubesi tarafından, sendikalarının hizmet anlayışının son ürünü olan Müdür Başyardımcılığı ve Müdür Yardımcılığı Yazılı Sınavına Hazırlık Kitabı'nı basıp üyelerinin hizmetine sunulduğu bildirildi.

Eğitim Bir-Sen Kırklareli Şubesi Basın Yayından Sorumlu Başkan Yardımcısı Hidayet As, sendikalarının üyeleri için hazırladığı müdür başyardımcılığı ve müdür yardımcılığı sınavına hazırlık kitabı ve sınava hazırlık çalışmalarıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Kültürel ve akademik sendikacılık kapsamında üyelerinin mesleki gelişimine katkıda bulunmak adına yeni bir çalışmaya daha imza attıklarını ifade eden Hidayet As, "Eğitim-Bir-Sen olarak, bugüne kadar, Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği, Okul Müdür ve Müdür Yardımcılığı, Şube Müdürlüğü, Yükseköğretim Kurumları Görevde Yükselme sınavlarında kitaplar bastırarak, modüller hazırlayarak, deneme sınavları yaparak, uzaktan eğitim merkezleri kurarak üyelerimizi sınavlara en iyi şekilde hazırlamanın çabası içerisinde olduk. Asil Öğretmenlik Sınavı için hazırladığımız kitapla aday öğretmenlerimizin neredeyse tamamına ulaştık. Son olarak, hizmet anlayışının son ürünü olan Müdür Başyardımcılığı ve Müdür Yardımcılığı Yazılı Sınavına Hazırlık Kitabı'nı basıp üyelerimizin istifadesine sunduk" dedi.

Gerçek örgütlenmenin, özlük hakları ile değerler sendikacılığı mücadelesinin birlikte yürütülmesiyle mümkün olacağı inancıyla sendika faaliyetlerini sürdürdüklerini hatırlatan Eğitim Bir-Sen Kırklareli Şubesi Başkan Yardımcısı Hidayet As, şöyle devam etti:

"Eğitim-Bir-Sen olarak, çalışma hayatı içinde üyelerimizin ve tüm kamu görevlilerinin eşitlik, adalet, liyakat ve hak temelli bir kariyer planlaması yapmasına, mesleki bilgi ve becerisini artırmasına, nitelikli bir insan kaynağı oluşturulmasına katkı sağlamak için çalışmalarımıza ilk günkü şevk, azim ve hızla devam ediyoruz. Üyelerimiz, mevzuat birimimiz tarafından büyük bir emek ve titizlikle hazırlanan Müdür Başyardımcılığı ve Müdür Yardımcılığı Yazılı Sınavına Hazırlık Kitabı'nı şubemizden ve ilçe temsilciliklerinden temin edebilirler. Milli Eğitim Bakanlığı İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğünün açıklamasına göre 32 il merkezinde 20 Mart 2016 tarihinde gerçekleştirilmesi planlanan sınav için sendika olarak üyelerimize genel merkez mevzuat birimi tarafından özenle hazırlanan hazırlık kitabı yanında il düzeyinde üyelerimizin taleplerine göre yüz yüze eğitim çalışmaları ve kendilerini deneme imkanı verecek deneme sınavı çalışmaları da yapmayı planlıyoruz. Birçok sınavda, etkinlikte ve alanlarında üyelerimizin nitelik ve niceliklerini artırma konusunda çalışmalarımız devam edecektir. Ayrıca daha önce yapılan Müdür Başyardımcılığı ve Müdür Yardımcılığı Yazılı Sınavları genel olarak İstanbul da yapılmıştı. Bu durumda Trakya bölgesinden sınava girecek bir çok aday İstanbul da sınav günü yer konusu, trafik konusu gibi bir çok sorunla karşılaşmıştı. Bu durum da bir çok mağduriyetlerin yaşanmasına sebep olmuştu. Konuyla ilgili olarak belirtilen 32 il merkezinin belirlenmesinde bu durumun göz önünde alınması için Milli Eğitim Bakanlığı yetkililerine hem siz değerli basın mensupları aracılığıyla sesleniyorum hem de bu konuyla ilgili sendika olarak da gerekli yazışma ve görüşmeleri yapacağımızı buradan duyuruyorum. Eğitim Kurumları Müdür Başyardımcılığı ve Müdür Yardımcılığı Yazılı Sınavlarına hazırlanan herkese iyi çalışmalar ve şimdiden başarılar dilerim."

MA-MEF-Y)

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim