• BIST 9444.25
  • Altın 2498.384
  • Dolar 32.5863
  • Euro 34.7995
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 21 °C

Ege Perakendeciler Derneği'nde Vahdet Sarıkaya güven tazeledi

Ege Perakendeciler Derneği'nde Vahdet Sarıkaya güven tazeledi
Organize perakendenin en önemli halkası olan yerel zincir marketlerin çatı örgütü Türkiye Perakendeciler Federasyonu'na bağlı Ege Perakendeciler Derneği'nin...

Organize perakendenin en önemli halkası olan yerel zincir marketlerin çatı örgütü Türkiye Perakendeciler Federasyonu'na bağlı Ege Perakendeciler Derneği'nin (Ege PERDER) olağan genel kurul toplantısı yapıldı. Kurucu Başkan Vahdet Sarıkaya, oybirliğiyle bir dönem daha yönetim kurulu başkanı olarak seçildi.

Sarıkaya, yaptığı konuşmada, "Üyelerimizin sektördeki sağlıklı gelişimi, büyümeleri ve tüketicilerin en iyi hizmeti alabilmeleri için bugüne kadar elbirliğiyle önemli çalışmaları hayata geçirdik. Tüm üyelerimizle oluşturduğumuz bağ, bizleri her geçen gün güçlendiriyor. İnsana, müşteri memnuniyetine, mutluluğa bağlı bir iş yapıyoruz. Sektördeki donanımlı ve kalifiye eleman ihtiyacını karşılamak, Ege Bölgesi'ndeki her noktada aynı standartta hizmet vermek için önümüzdeki dönemde eğitim çalışmalarımız devam edecek." dedi.

'VERİMLİLİK ÖZELİNDE PROJELERE ODAKLANACAĞIZ'

Perakende sektöründe yaşanan rekabette, ülke çapındaki firmalara karşı bir adım önde olmak için verimlilik özelinde projelere odaklanacaklarını belirten Ege PERDER Başkanı Sarıkaya, "Yerel zincirlerin bölgemizdeki varlığını büyütmek ve üye sayımızı arttırmaya yönelik çalışmalarımızı, hem müşteri hem de çalışan kanadında sürdüreceğiz. Çağımızın gerektirdiği üzere esnek ve atik davranarak, perakendecilik kurallarını en iyi şekilde uygulayıp yeni formatlar deneyeceğiz. Sahip olduğumuz yetenekleri daha iyi lojistik, stok yönetimi, tedarikçi ilişkileri ve teknoloji desteğiyle perçinleyeceğiz. Türkiye Perakendeciler Federasyonu'ndan aldığımız destekle sahip olduğumuz değerleri daha da kuvvetlendireceğiz." diye konuştu.

Vahdet Sarıkaya başkanlığındaki Ege PERDER'in 28 üyesi bulunuyor. 389 şubeyle müşteri odaklı çalışmalarını sürdüren dernek, 6 bin kişinin üzerinde istihdam sağlıyor. Ege PERDER'in yeni yönetim kurulu şöyle: Vahdet Sarıkaya, Veli Gürler, Mustafa Akkan, Cengiz Ulupınar, Kemal Çorapçı, Erkan Kahya, Mehmet Feyzi Başdaş, Zekeriya Karabıyık ve Murat Girgin.Cihan

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim