• BIST 9722.09
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 21 °C

Eczacılık Fakültesi Öğrencileri Berko İlaç’ı Ziyaret Etti

Eczacılık Fakültesi Öğrencileri Berko İlaç’ı Ziyaret Etti
Medipol Üniversitesi Eczacılık Fakültesi öğrencileri, Berko İlaç Genel Merkezini ziyaret etti.

Medipol Üniversitesi Eczacılık Fakültesi öğrencileri, Berko İlaç Genel Merkezini ziyaret etti. Berko İlaç Yönetim Kurulu Başkanı Eczacı Berat Beran'la sohbet eden öğrenciler, Beran ve Berko İlaç çalışanlarıyla öğle yemeği yedi.

Berko İlaç, eczacılık mesleğini ve eczacılık fakültesi öğrencilerini desteklemek amacıyla sürdürdüğü Eczacının Kariyer Yolu projesi kapsamında, 21 Aralık 2015 tarihinde Medipol Üniversitesi Eczacılık Fakültesi'nde kariyer sunumları gerçekleştirdi. Etkinlik sonunda çekilişle belirlenen 3 öğrenciyi Berko İlaç Yönetim Kurulu Başkanı Eczacı Berat Beran, Berko İlaç Genel Merkezi'nde öğle yemeğinde misafir etti. Berko İlaç çalışanlarıyla öğle yemeği yiyen öğrenciler, Berat Beran'la sohbet ettiler ve çalışanları ofis ortamında gözlemleme fırsatı yakaladılar. Medipol Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Şeref Demirayak, Doç. Dr. Barkın Berk ve Öğretim Görevlisi Eczacı Metin Uyar da ziyaret sırasında öğrencilere eşlik etti.

Berko İlaç, Eczacının Kariyer Yolu projesi kapsamında Medipol Üniversitesi Eczacılık Fakültesi'nde gerçekleştirdiği etkinlikte; Berko İlaç Ürün Müdürü Savaş Duman, Ar-Ge Koordinatörü ve İşletme Müdür Yardımcısı Uzman Ecz. İnan Şahin, Farmakovijilans Yetkilisi ve Ruhsatlandırma Uzmanı Rukiye Gültekin ve Kalite Kontrol Müdürü Erol Taşkan gerçekleştirdikleri sunumlarla öğrencilere departmanlar, iş tanımları ve operasyonel süreç hakkında bilgi verdi.

Berko İlaç İnsan Kaynakları Şefi Zeynep Çalman ise öğrencilere Berko İlaç'tan, Berko İlaç İnsan Kaynakları Stratejileri ve Berko Akademi'den bahsederek, nasıl staj ve iş başvurusu yapabileceklerine dair bilgi verdi.

Eczacılık Fakültesi Öğrencileri Berko İlaç’ı Ziyaret Etti

Eczacılık Fakültesi Öğrencileri Berko İlaç’ı Ziyaret Etti

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim