• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 15 °C
  • İzmir 16 °C

Düzceli Offroadcular Zorlu Etaplarda Jeeplerini Denediler

Düzceli Offroadcular Zorlu Etaplarda Jeeplerini Denediler
Düzce Safari Ofroad Kulübü'nün düzenlediği "bahara merhaba" etkinliğinde offroad tutkunları doğa ile buluştu.

Düzce Safari Ofroad Kulübü'nün düzenlediği "bahara merhaba" etkinliğinde offroad tutkunları doğa ile buluştu. Zorlu etaplarda jeepleriyle geçmeye çalışan offroadcular zaman zaman zorlandılar.

Düzce Safari Ofroad Spor Kulübü, üyeleri düzenledikleri bahara merhaba etkinliği ile 60 offroad tutkununu buluşturdu. Etkinlik, İstanbul ve Ankara'dan gelen offroad tutkunları ile kulüp üyelerinden oluşan 20 araçlı 60 kişinin katılımı ile yapıldı. Toptepe mesire alanından başlayıp ormanların içinden geçerek Güzeldere Şelalesi üzerinden Balıklı Yaylası rotasında gerçekleşen offroad etkinliği Hera Yaylası'nda son buldu. Safariye katılan 20 araçlı 60 kişilik grup güzergah boyunca zorlu parkurlardan geçti.

Güzergah boyunca zorlu etapları geçen offroadcular zaman zaman ise geçit vermeyen yollarda zorlandılar. Bazı araçlar etabı geçemeyince yardımına diğer araçlar yetişti. Birbirini çekerek etapları geçen offroadcular, doğanın zorlu koşullarında oldukça zorlandılar.

Düzce Safari Ofroad Başkanı Mehmet Albayrak havaların ısınması ile birlikte bundan sonraki ekstrem ofroad yerine birazda safarilere ve kamplara yer vereceklerini belirtti.

Bundan sonraki etkinliklerinde daha çok aileli yayla kamplarının ağırlıklı olacağını söyleyen DÜSOF Başkanı Mehmet Albayrak, "Etkinliğimize katılmak isteyen vatandaşlarımızı bu dostluk ve dayanışmaya bekliyoruz. Ayrıca çok yakında 3'sünü gerçekleştireceğimiz geleneksel offroad şenliklerine tüm halkımızı bekliyoruz" ifadelerini kullandı.

Araçlarını zorlayan offroadcular, etabın son bölümü olan Hera Yaylası'nda ulaştıklarında aileleriyle yaptıkları mangal keyfinin ardından tekrar Düzce'ye döndüler.

Düzceli Offroadcular Zorlu Etaplarda Jeeplerini Denediler

Düzceli Offroadcular Zorlu Etaplarda Jeeplerini Denediler

Düzceli Offroadcular Zorlu Etaplarda Jeeplerini Denediler

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim