• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 23 °C
  • İzmir 19 °C

Düzce Belediyesi İlk Kar Sınavını Başarıyla Atlattı

Düzce Belediyesi İlk Kar Sınavını Başarıyla Atlattı
Geçtiğimiz hafta başlayarak Düzce'yi etkisi altına alan yoğun kar yağışına karşı önlemlerini alarak 24 saat teyakkuzda görev yapan Düzce Belediyesi...

Geçtiğimiz hafta başlayarak Düzce'yi etkisi altına alan yoğun kar yağışına karşı önlemlerini alarak 24 saat teyakkuzda görev yapan Düzce Belediyesi ilk kar sınavını başarıyla atlattı.

Karla mücadele için oluşturulan Düzce Belediyesi Kriz Masası genel durumun değerlendirmesini yaptı. Kriz masasına başkanlık eden Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, karla mücadelede için yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı ve ek tedbirleri görüştü. Başkan Mehmet Keleş, belediyenin ilk kar sınavını başarıyla atlattığını belirterek " Kar yağışı ile birlikte sahada 150 personelle 24 saat kesintisiz çalışıldı. Kar temizleme, kar küreme, tuzlama ve benzeri hizmetler eş zamanlı olarak yürütüldü. Hem yollar açık tutuldu, hem de belediye otobüslerimiz güzergahlarında aksamadan sefer yaptı" dedi. Başkan Keleş, tüm iş makinelerin karla mücadele için sahada bulunduğuna dikkat çekti ve,

TÜM EKİPLER SEFERBER OLDU

Ekipler toplamda 150 personel ile ilçe genelinde 9 adet CSP ,4 adet CPS kar aparatları ile çalışan, iş makineleri ,Unimog, Kar bıçağı ve tuzlama vazifesi de gören çok amaçlı bir araç, 4 adet greyder, 9 adet kamyonlarla çalışmalarını yaptılar" dedi. Kar temizlik ve kar küremenin ardından çöplerin de toplandığına değinen Başkan Mehmet Keleş bu konuda da şu görüşlere yer verdi. Cadde üzerlerinde ve ara sokaklarda çöplerin birikmemesi için 3 ayrı çöp aracı da ana arterler boyunca sürekli olarak çalışarak biriken çöplerin toplanmasını sağladı.

Belediye Başkanı Mehmet Keleş, hastane ve okul önlerinde ayrı tedbirlerin alındığına dikkat çekti ve " Hastane ve okul önlerine ayrı program hazırladık. Bu kurumlar bizim önceliğimizdir. Yılbaşı haricinde normal zamanlarda da alış verişin yoğun bulunduğu bölgelerimizde kar temizliğine ve karların toplanmasına öncelik verildi. Bu alanlarda ekiplerimiz sayısı artırıldı" dedi. Başkan Mehmet Keleş, karla mücadele için sahada büyük bir performans gösteren Fen, Su ve Kanalizasyon, Destek Hizmetleri, Ulaştırma, Temizlik, İtfaiye, Zabıta, Özel Kelem Müdürlükleri ile Basın Yayın birimine teşekkür etti.

Düzce Belediyesi İlk Kar Sınavını Başarıyla Atlattı

Düzce Belediyesi İlk Kar Sınavını Başarıyla Atlattı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim