• BIST 9084.03
  • Altın 2325.331
  • Dolar 32.373
  • Euro 35.0126
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 25 °C

Düzce Ankara’da Gövde Gösterisi Yaptı

Düzce Ankara’da Gövde Gösterisi Yaptı
Ankara'da düzenlenen "AK Parti 5. Yerel Yönetimler Sempozyumu"nda Düzce Belediyesi büyük ilgi gördü.

Ankara'da düzenlenen "AK Parti 5. Yerel Yönetimler Sempozyumu"nda Düzce Belediyesi büyük ilgi gördü. Açılışını Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu'nun yaptığı sempozyumda Düzce Belediyesi AB Proje Ofisi tarafından hazırlanan "Geleceğe Dört Nala" sosyal projesi ödül aldı.

Ankara Ticaret Odası (ATO) Congresium'da yapılan "Yerel Yönetimler Sempozyumu"na, MÜSİAD yönetim kurulu üyeleri, merkez mahalle muhtarları ve bazı STK temsilcilerinin de yer aldığı Düzce heyeti geniş bir heyet ile sempozyumda gövde gösterisi yaptı.

Fuarda hazırlanan Düzce Belediyesi standı başta Başbakan Ahmet Davutoğlu olmak üzere Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş tarafından ilgiyle incelendi. Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş de standı ziyaret edenlere bizzat bilgi vererek stantta yer alan Konuralp Antik Kenti'nin üç boyutlu maketi ve Düzce genelinde yapımı devam eden mega projeleri harita üzerinde anlattI. Ahmet Davutoğlu da Düzce Belediyesi projelerini ve yatırımlarını ilgi ile inceleyerek sempozyum açılışında yaptığı konuşmasında yerel yönetimlere verilen öneme dikkat çekerek "Bizim belediyecilik anlayışımızda odak insan ve şehrin ta kendisidir. Biz her belediyemizde aynı kalitede hizmet veririz ama her şehri aynı şekilde yönetmeyiz. Her şehrin insanına, kültürüne, tarihine, sosyolojisine yani şehrin kimliğine göre, hizmet üretiriz. Özellikle tarihi dokusuyla öne çıkan şehirler, AK Parti olarak bu şehirlerimizin kendilerine özgü kimliklerine, ihtiyaçlarına uygun olarak hizmetlerimizi üretmekle görevliyiz. O şehrin tarihi mekanlarını yeniden gün yüzüne çıkarmaya, restore etmeye özen gösteriyoruz" ifadelerini kullandı.

Sempozyum bünyesinde AK Parti Yerel Yönetimler Başkanlığı tarafından belediyeler arasında düzenlenen "Gençlik" temalı yarışmada Düzce Belediyesi de ödüle layık görüldü. "Geleceğe Dört Nala" adlı engelli çocukların rehabilitasyonu için hazırlanan projeye verilen ödülü Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş Başbakan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu'nun elinden aldı.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim