• BIST 9556.77
  • Altın 2467.9
  • Dolar 32.4449
  • Euro 34.4738
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 14 °C
  • İzmir 22 °C

Dursun Özbek: "Melo su koyverdi"

Dursun Özbek: "Melo su koyverdi"
G.Saray Kulübü Başkanı Dursun Özbek icraatlarını savundu

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Habertürk TV'de önemli açıklamalar yaptı. İşte o sözler: "Hem Sneijder ile hem de menajeri ile iki yıllık anlaşmaya vardık, önümüzdeki hafta bu sözleşme imzalanacak. 1-2 pürüz var. Şu anda Sneijder'in 20 milyon dolarlık bir çıkış hakkı var, onu 15'e çekmek istiyorlar.

Sneijder, Galatasaray'da kalmak istiyor. Melo ile kontratı yaptık ama içimden, 'Bu ne zaman su koyverecek?' diyordum. Son gün geldi 'Gitmek istiyorum' dedi."

Kardeşimle gülüyoruz

"Bizde transfer görüşmelerini Mehmet Özbek yapıyor. Özbek konusunda gelen soruların tamamı saçma, gülüyoruz bunlara. Benim kardeşim 14 yıllık Galatasaray'ın kongre üyesi, seneye Divan Kurulu üyesi. Mehmet Özbek'in bir kimliği var, başarılı bir iş adamı, sadece başkanın kardeşi değil."

Denayer 30 milyon Pound!

Dursun Özbek, canlı yayında "Piyasaya değeri 30 milyon Pound olan Denayer'i getirdik" dedi. Kısa bir süre sonra Belçikalı oyuncunun değerinin üç milyon Euro olduğu, kendisinin 30 milyon Pound olduğunu aktarırken dilinin sürçmüş olma ihtimali olup olmadığı sorulduğunda ise "Bana Denayer'in sözleşmesinde satın alma opsiyonunun 30 milyon Pound olduğu aktarıldı" savunmasını yaptı.

Özbek şöyle devam etti: "Basında yapılan yorumlar beni etkilemiyor. Cüneyt Tanman olayındaki talihsizlik bir gazeteye içişlerimiz ile ilgili bilgi vermesi. Otelimiz ise 12 ay sonra bitecek."

10 milyona Burak'ı vermedim

Burak için 10 milyon Euro teklif ettiler, satmadık. Sabri'nin yerine oyuncu almak için 10 senede 30 milyon Euro harcamışız ama sürekli Sabri oynamış. Galatasaray bir takım, spesifik olarak Melo'yu klonlamak mümkün değil! Elimizde olan en iyi oyuncular ile yola devam edeceğiz. Muslera'yı satmayacağız. Şampiyon takımın omurgasını koruyoruz.

Albayrak'ı çağırmam

Abdurrahim Albayrak'ı istedim o dönem ama 'Ben hastayım' dedi. Abdurrahim Albayrak'a biz bu işi yapamadık, gel buraya diyemeyiz. Galatasaraylılar ister ama bizim de tarzımız var. Ali Dürüst, Abdurrahim Albayrak ve ben 7 ay sırt sırta verdik.

'İbrahimovic' demedim!

İbrahimovic konusunda benim hiçbir talebim olmadı, hiç görüşmedim, ağzımdan çıkmadı, bizim gündemimizde olmadı. Zlatan tamamen dış mihrakların gündeme getirdiği bir olay.

Kevin için saat 23:50'de TFF'den içeri girdik Fatih İşbeçer ile. Evrakları verdik, karşı tarafa gönderdik. Bundan sonrası federasyona bağlı. 12'ye 3 kala Federasyon-FIFA hattı döndü, bu işin tamamlandığına dair bilgi ise 00:00:48'de geldi. Bilgisayarlarda donma olmasa, sorun da olmayacak. İmzasız belgeden ziyade gecikme söz konusu. 10'a yakın dosya var, 5 tane kopya olan imzasız gitmiş.

Yandex'i sponsorluk konusunda reddettik. Fenerbahçe öncesi geldiler ama biz orada şu anda lanse edilen gibi bir şey görmedik.

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim