• BIST 9693.46
  • Altın 2507.399
  • Dolar 32.5775
  • Euro 34.7746
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 17 °C
  • İzmir 18 °C

DPÜ’de ’Sigortacılık ve Uygulamaları’ konferansı

DPÜ’de ’Sigortacılık ve Uygulamaları’ konferansı
Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Domaniç Hayme Ana Meslek Yüksekokulunda Sigortacılık ve Uygulamaları Konferansı düzenlendi.

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Domaniç Hayme Ana Meslek Yüksekokulunda Sigortacılık ve Uygulamaları Konferansı düzenlendi. Konferans Salonu'nda düzenlenen Moderatörlüğünü Dr. Öğretim Görevlisi Filiz Yüksel'in yaptığı, Tavşanlı Sigorta'nın sahibi Bülent Doğan ile Domaniç Şentürkler Sigorta'nın sahibi Sadettin Şentürk'ün konuşmacı olarak katıldığı konferansta ilk sözü alan Bülent Doğan, sigortacılık sektörü konusunda bilgiler vererek, sigortacılık sektörünün hızla gelişen, geleceği olan, kazançlı ve prestijli bir meslek olduğunu söyledi.

Sigortacılığın önemini verdiği yaşanmış örnekleriyle anlatan Doğan, günümüzde birçok açıdan şirketlerin, kişilerin riskler altında kaldığını belirterek, sigortacılık hizmetlerinin risklere karşı şirketleri ve bireyleri koruma altına aldığını belirtti.

Sigortacılık konusunda dikkat edilmesi gerekenler ile sözleşmenin önemine dikkat çeken Doğan, "Sigorta yapılırken sözleşmeler önemlidir. Sözleşmede ne varsa onlar kapsam dahilindedir. Onun için sözleşmelerin içerikleri konusu iyi bilinmeli, incelenmelidir" dedi.

Sadettin Şentürk ise, sigortacılık konusunda yaşananlar konusunda bilgiler verdi.

Konferans sonrasında öğrencilerden gelen soruların da cevaplandırıldığı konferansta, Quick Sigorta tarafından Domaniç Hayme Ana MYO adına açılan Finans Bankacılık ve Sigortacılık Bölümündeki öğrencilerin uygulama yapabilmelerine imkan sağlayan uygulama amaçlı, Birebir Sigorta Acentesi programı ile uygulamalar da yapıldı.

Doğan ve Şentürk, Finans, Bankacılık ve Sigortacılık öğrencilerinin öğrenmek maksatlı her zaman kendilerinden yardım alabileceklerini belirterek, staj yapmak isteyen öğrencileri de kapılarının açık olduğunu ifade ettiler.

Konferans sonunda Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Öğretim Görevlisi İlker Vural ve Finans, Bankacılık ve Sigortacılık Bölüm Başkanı Dr. Öğretim Görevlisi Filiz Yüksel tarafından Bülent Doğan ve Sadettin Şentürk'e teşekkür belgesi takdim edildi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim